ΛΑΡΙΣΑ

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Λάρισας: “Πρέπει όλοι να συμβάλουμε στην αφύπνιση της κοινωνίας, ώστε κανείς να μην αγνοεί ύποπτες συμπεριφορές”

Σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Λάρισας επισημαίνονται τα εξής:

“Σοκ, οργή και αποτροπιασμό προκαλούν όσα βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας από τον Κολωνό, όπου η μητέρα κατηγορείται για μαστροπεία και ένας 53χρονος “υπεράνω υποψίας” κακοποιούσε, απειλούσε, βίαζε και εξέδιδε το δωδεκάχρονο κορίτσι, με εκατοντάδες άλλους σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ να επικοινωνούν μαζί του για να βιάσουν το παιδί.

Τα ονοματεπώνυμα όλων αυτών πρέπει να δοθούν στην δημοσιότητα για την προστασία της κοινωνίας και των παιδιών μας, που αποτελεί υπέρτατο καθήκον. Αυτή η υπόθεση επίσης αναδεικνύει μεταξύ άλλων τη σημασία της κοινωνικής ευαισθησίας.

Πέρα από τη Δικαιοσύνη που οφείλει να διαλευκάνει κάθε πτυχή αυτών των φρικαλέων υποθέσεων, πρέπει όλοι να συμβάλουμε στην αφύπνιση της κοινωνίας, ώστε κανείς να μην αγνοεί ύποπτες συμπεριφορές.

Αντί τέτοια γεγονότα να εντάσσονται στην κομματική αντιπαράθεση, είναι καθήκον όλων μας να παλέψουμε μαζί ενάντια στην κτηνωδία, τη βία, τους βιαστές, τους κακοποιητές.

Υγ1. Δυστυχώς επειδή παρατηρείται μια κάποια δυστοκία στην «τεκμηρίωση» της ΝΔ, για τις ισχύουσες ποινές, επισυνάπτουμε τα σχετικά. Η προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας είναι αποκρουστική. Συγκεκριμένα το άρθρο 71 του ν. 4558/2021 για τα ισόβια, το ψήφισαν όλα τα κόμματα της Βουλής.

Υγ2. Υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες