Life & Style

Σάσα Στάματη: Έγινε νονά για πρώτη φορά – Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση του ανιψιού της

 

Νονά για πρώτη φορά έγινε η Σάσα Σταμάτη. Η δημοσιογράφος βάφτισε τον γιο του αδελφού της το Σάββατο στην Αγία Αικατερίνη στην Μάνδρα Αττικής. Ο μικρής πήρε το όνομα Γιάννης όπως λεγόταν και ο πατέρας της δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή την άνοιξη της περασμένης χρονιάς.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr βρέθηκε στο ευτυχές γεγονός και απαθανάτισε τη σημαντική αυτή μέρα. Για τη βάφτιση του μικρού η Σάσα Σταμάτη φόρεσε ένα τιρκουάζ φόρεμα από δαντέλα. Ο χώρος της βάφτισης ήταν στολισμένος με μπλε χρώματα με αστέρια, αερόστατα και λουλούδια. Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι για τον νεοφώτιστο Ιωάννη.

«Πρώτη φορά νονά. Μια ιδιαίτερα συγκινητική μέρα για μένα καθώς έγινα “πνευματική μητέρα” του ανιψιού μου. Αυτός ο ευλογημένος τίτλος δεν αλλάζει ποτέ. Μικρέ μας άγγελε, να είσαι πάντα ευλογημένος και να ευχαριστιέσαι το όνομα που σου δώσαμε σήμερα. Στη ζωή κάποιος “φεύγει” κάποιος έρχεται.

Ο πατέρας μου λεγόταν Γιάννης Σταμάτης και όταν γεννήθηκε ο Γιαννάκης μας μετά από λίγο καιρό έφυγε. Είναι ο φύλακας Άγγελός μας και σήμερα εκεί ψηλά που είναι θα χαμογελά που δώσαμε το όνομά του στο εγγόνι του», εξομολογήθηκε η νονά Σάσα Σταμάτη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

  


Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις