ΕΛΛΑΔΑ

Εύοσμος: Απόπειρα ληστείας σε βάρος ανηλίκου από νεαρούς – Δίχως τέλος τα περιστατικά βίας

Συμπλοκές μεταξύ συμμοριών ανηλίκων, ληστείες στη μέση του δρόμου και ραντεβού για ξύλο τείνουν να γίνουν καθημερινότητα στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).

Τον καταδίωξαν

Το απόγευμα χθες Δευτέρα, ομάδα νεαρών ατόμων επιχείρησε να ληστέψει έναν ανήλικο, ο οποίος περπατούσε μόνος του στην οδό Καραολή και Δημητρίου.

Δείτε ακόμα – Θεσσαλονίκη: Τους συνέλαβαν μέσα σε αυλή Λυκείου για κατοχή κάνναβης

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Thestival, οι τρεις δράστες καταδίωξαν και εγκλώβισαν το θύμα τους στη συμβολή της οδού Καραολή και Δημητρίου με την οδό 28ης Οκτωβρίου.

Επιχείρησαν να του αρπάξουν το σακίδιο, όμως εκείνος αντιστάθηκε. Καθώς τον τραμπούκιζαν, ένας από αυτούς έσκισε τη ζακέτα του ανήλικου.

Περίοικος φόβισε τους δράστες

Για καλή του τύχη, επενέβη ένας περίοικος, ο οποίος φόβισε τους δράστες με την απειλή πως θα καλέσει την αστυνομία. Αμέσως, τα τρία άτομα τράπηκαν σε φυγή και ο ανήλικος προσέτρεξε για βοήθεια σε γειτονικό κατάστημα.

Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. όμως οι νεαροί κακοποιοί είχαν γίνει άφαντοι.

Ενίσχυση της αστυνόμευσης

Ενίσχυση της αστυνόμευσης και των περιπολιών στο σύνολο του δήμου του είχε ζητήσει από τον Απρίλιο ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Χρήστο Μπουλούμπαση, μετά τις συμπλοκές και τους ξυλοδαρμούς μεταξύ νεαρών ατόμων στον Εύοσμο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις