ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τέλος εποχής για ουζερί – σταθμό στη Λάρισα! Ένα από τα αγαπημένα στέκια έβαλε λουκέτο (φωτο)

Μπορεί στη Λάρισα το τσιπουράδικο «Ο Τάσος» να βρίσκεται σχεδόν μια δεκαετία, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Βησσαρίωνα, όμως ο ιδιοκτήτης του, ο Τάσος, είχε την καλή φήμη από πολλά χρόνια πριν, καθώς ο ίδιος και η οικογένειά του διατηρούσαν μια από τις καλύτερες ψαροταβέρνες του Στομίου από την οποία «παρέλασε» κόσμος και κοσμάκης από τον απλό Λαρισαίο μέχρι και πολλούς εγχώριους διάσημους.

Ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες από τις αρχές Οκτωβρίου, Ο Τάσος Καλιντζής αποφάσισε να αποχαιρετήσει αυτή την μακρά πορεία στην εστίαση και να πάει για άλλα, αφήνοντας ωστόσο πολλούς Λαρισαίους «άστεγους» σε ότι αφορά το στέκι τους, καθώς θα τους λείψει το καλό τσιπουράκι, το υπέροχο φαγητό και φυσικά η ζεστή παρέα και ατμόσφαιρα.

Το μόνο που αρκέστηκε να γράψει στα social media, ο ιδιοκτήτης, ήταν: «Σ αυτήν την 30χρονη πορεία θα μπορούσα να πω πολλά λόγια, αλλά αρκούμε στο έργο των πράξεων μου.. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!!!»

Φυσικά τα σχόλια αγάπης έπεσαν» βροχή» κάτω από την ανάρτηση, σε έναν άνθρωπο πολύ αγαπητό για την εργατικότητά του και την καλή ποιότητα της δουλειάς του.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες