ΛΑΡΙΣΑ

Λαμπρούλης: “Καμία αναμονή και ανοχή από τον λαό στα αστικά κόμματα που προωθούν αντιλαϊκά σχέδια”

Με τη σημερινή του ομιλία ο Κυρ. Μητσοτάκης επιχείρησε να εγκλωβίσει τον λαό σε κάλπικα διλήμματα, επισήμανε ο Γιώργος Λαμπρούλης βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1» το απόγευμα της Τρίτης 4 Οκτώβρη.

Πρόσθεσε πως τα αστικά κόμματα έχουν στήσει στον λαό, την παγίδα της αναμονής και την ίδια ώρα τρέχουν τα αντιλαϊκά τους σχέδια που ισοπεδώνουν τις ανάγκες και τα δικαιώματα του λαού. Η όποια θετική εξέλιξη για τον λαό, δεν θα έρθει μέσα από τα διάφορα εκλογικά σενάρια αλλά μόνο με τη δική του δράση και την ένταση του αγώνα του, επισήμανε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε ότι το ΚΚΕ δεν μπορεί να επιδείξει καμία ανοχή και δεν μπορεί να κάνει καμία συνεργασία με κυβερνήσεις που έχει αποδειχθεί ότι προωθούν τα συμφέροντα της αστικής τάξης, εφαρμόζουν τη στρατηγική της ΕΕ και του κεφαλαίου, που προϋποθέτει το τσάκισμα των δικαιωμάτων του λαού μας.

Το ΚΚΕ καλεί τον κόσμο να οργανώσει την πάλη του μέσα από τα συνδικάτα σε κατεύθυνση ρήξης και ανατροπής με την αντιλαϊκή πολιτική, να συμπορευθεί με το ΚΚΕ για μια φιλολαϊκή διέξοδο.

Σχετικά με το τουρκικό – λιβυκό σύμφωνο που υπεγράφη χθες, σημείωσε πως εντάσσεται στο πλαίσιο των ανταγωνισμών που εκδηλώνονται εδώ και χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της περιοχής και τους δρόμους ενέργειας, με την ανοχή και στήριξη των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ που με τη στάση τους, υποδαυλίζουν τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες