ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Λαμπερά εγκαίνια για το νέο βρεφονηπιακό σταθμό Unikids (φώτο)

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής εκκλησιαστικής και πολιτικής ηγεσίας, αλλά και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου βρεφονηπιακού σταθμού της πόλης, Unikids!

Η κα Λένα Πλεξίδα, η επικεφαλής του εγχειρήματος, υποδέχτηκε τους παρευρισκόμενους στις σύγχρονες, γεμάτες χρώμα, λειτουργικές και ασφαλείς κτιριακές εγκαταστάσεις του Unikids, στην οδό Αγνώστου Στρατιώτη 13, στη Λάρισα, όπου οι μαθητές θα ζήσουν μοναδικές αξέχαστες εμπειρίες των πρώτων σχολικών τους χρόνων!

Στο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο του εκπαιδευτικού στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για τη στήριξή τους στο κοινό όραμα για την ανάπτυξη προσωπικοτήτων με αυτοπεποίθηση που αλληλεπιδρούν με σεβασμό μεταξύ τους. Ξεχωριστή αναφορά έκανε στους γονείς που εμπιστεύτηκαν το Unikids και το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμά του, κάνοντας ειδική μνεία στην αμφίδρομη καθημερινή τους συνεργασία.

Κλείνοντας το χαιρετισμό της, εμφανώς συγκινημένη, αναφέρθηκε στον πατέρα της, Σωτήρη Πλεξίδα, ευχαριστώντας τον που πάντα πίστευε και στήριζε τα όνειρά της. Μαθητές, γονείς και παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία λαμπερή βραδιά που σχεδιάστηκε για αυτούς, ενώ τα παιδικά γέλια και τα χαμόγελα πλημμύρισαν το χώρο!

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

https://uni-kids.gr/

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες