ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Καταγγελία για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου μετά την πορεία για τον Λόφο Στρέφη

Τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφου – φωτορεπόρτερ μετά την πορεία κατοίκων που αντιδρούν για τα έργα που δρομολογούνται στο Λόφο Στρέφη, καταγγέλουν φορείς αλλά και ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter. Όπως καταγράφεται στα παρακάτω βίντεο, τα οποία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, τα ΜΑΤ κυνηγούν πολίτες στα Εξάρχεια, ενώ χτυπούν τον δημοσιογράφο, Ράιαν Τόμας που κάλυπτε τα γεγονότα και τις επιθέσεις της Αστυνομίας εναντίον διαδηλωτών.

Το βίντεο σοκάρει, καθώς απομονώνουν τον δημοσιογράφο και ο αστυνομικός τον χτυπάει και τον κλωτσάει βίαια προκαλώντας την οργή πολιτών που ακούγονται να φωνάζουν καταδικάζοντας τη στάση των δυνάμεων της αστυνομίας.

Ο δημοσιογράφος έχει δημοσιεύσει βίντεο από τον ξυλοδαρμό του στον λογαριασμό του στο Twitter.

  • Διαβάστε επίσης: Τι υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στα Εξάρχεια

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με τη σελίδα «Μένουμε Ενεργοί»: «Φίλη της σελίδας μας έστειλε βίντεο που καταγράφει μία από τις επιθέσεις της αστυνομίας κατά κατοίκων των Εξαρχείων που διαδήλωναν ενάντια στην περίφραξη του λόφου του Στρέφη».

«Ο άνθρωπος που δέχεται άγρια επίθεση με κλωτσιές από αστυνομικό των ΜΑΤ, ενώ έχει πέσει στο έδαφος, είναι φωτορεπόρτερ που βιντεοσκοπούσε την αστυνομική επίθεση».



Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις