ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: «Οδός Αλωπεκής: Ένας εγκαταλελειμμένος δρόμος» (φωτο)

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην οδό Αλωπεκής στη Λάρισα, φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Απόστολος Παπαπαρίσης.

Στην ερώτησή του, ο κ. Παπαπαρίσεις εξηγεί πως «τον Μάιο ξεκίνησε στην οδό Αλωπεκής εργολαβία που ανέθεσε η ΔΕΥΑΛ, προκειμένου να τοποθετηθούν κανάλια και φρεάτια απορροής ομβρίων υδάτων. Έργο που ήταν τελείως απαραίτητο μετά την κατασκευή του δρόμου έμπροσθεν της ΔΕΥΑΛ και που είχε καθυστερήσει χαρακτηριστικά να πραγματοποιήσει η ΔΕΥΑΛ ή/και ο Δήμος Λαρισαίων.

Προς το τέλος Μαίου το έργο σταμάτησε χωρίς να γνωρίζει κάποιος με σιγουριά το λόγο. Οι κάτοικοι απευθύνονται στον Δήμο Λαρισαίων και παίρνουν ως απάντηση ότι είναι θέμα της ΔΕΥΑΛ, λες και δεν είναι πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΛ ο κ. Δήμαρχος και αντιπρόεδρος ο αντιδήμαρχος κ. Μαβίδης (https://www.deyal.gr/el/deyal/dioikisi). Όταν δε απευθύνονται στη ΔΕΥΑΛ λαμβάνουν ως απάντηση ότι βρίσκονται στα δικαστήρια με την εργολαβία.

Αγαπητοί συνάδελφοι, δε γνωρίζω αν ευθύνεται ο μελετητής ή ο εργολάβος ή κάποιος άλλος φορέας ή πρόσωπο. Όποιος όμως και να είναι ο υπεύθυνος, οι συμπολίτες μας δε φταίνε σε τίποτα να έχουν τους δρόμους σε αυτό το χάλι και να εισπνέουν καθημερινά τη σκόνη ή να βρίσκονται με ένα λάστιχο στα χέρια. Όπως έχω αναφέρει πριν από 5 μήνες σε άλλη ερώτηση μου και οι γύρω δρόμοι, όπως η Τυχερού, η Καψούρη κλπ βρίσκονται σε άθλια κατάσταση. Και δε φτάνει αυτό, έχουν και ένα …αμαζόνιο στην πόρτα τους.

Κατόπιν των παραπάνω κύριοι Αντιδήμαρχοι, ερωτώ:

α. Για ποιο λόγο σταμάτησε το έργο στην οδό Αλωπεκής;

β. Πότε θα ξεκινήσει πάλι και πότε θα περατωθεί; Για πόσο ακόμη οι συμπολίτες μας θα υποφέρουν;

γ. Το …δάσος που βρίσκεται στο τέλος της οδού πότε έχει προγραμματίσει ο Δήμος Λαρισαίων να το αποψιλώσει;»

Ακολουθούν φωτογραφίες και σχετικό βίντεο στο youtube, όπου φαίνεται καθαρά του τι συμβαίνει στον πολύπαθο αυτό δρόμο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις