ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Μετά το παζάρι, τι; – Τα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων της περιοχής

Τα φώτα του παζαριού έσβησαν για φέτος, τα προβλήματα όμως μένουν για τους κατοίκους της περιοχής. Μία αναγνώστρια του onlarissa.gr περιγράφει με επιστολή της τη δύσκολη καθημερινότητα.

Αναλυτικά: «Τώρα που τελειώνει το παζάρι θ ασχοληθεί κανείς με τα προβλήματα της περιοχής άραγε….;;;;; Οδός Παπανδρέου , ένας δρόμος που περνάει μπροστά από το παζάρι και συνεχίζει και μετά την οδό Καρδίτσης μέχρι τα τρένα!!!! Χωρίς πεζοδρόμια , χωρίς ποδηλατόδρομο , χωρίς ιδιαίτερη σήμανση απο την γέφυρα της Ιλιάδος!!! Άραγε εμείς που ζούμε σ αυτόν τον δρόμο γνώριζουν οι ιθύνοντες οτι δεν μπορούμε να μετακινηθούμε πεζοί πόσο μάλλον με καρότσι, μέχρι την Καρδίτσης παρα μόνο οδικώς για να μπορέσουμε να περάσουμε απέναντι..!!!!!

Σχολεία απέναντι για παιδιά, Δημοτική Πινακοθήκη, πάρκο χρωμάτων, καφετέριες, ταβέρνες, πως να μετακινηθεί μια οικογένεια για 500 μέτρα απόσταση;;;;;;; Μήπως να κατευθυνθεί από την οδό Αρσάκη, ένα στενό δρόμο με συνεχόμενη κίνηση, με αμάξια διπλής κατεύθυνσης, χωρίς πεζοδρόμια, χωρίς ποδηλατόδρομο, τρένα που περνάνε στο ένα μέτρο χωρίς καμία φύλαξη, για να πάει στα σχολεία της περιοχής (παιδικός σταθμός, Δημοτικό σχολείο, Γυμνάσιο) ή στην ανακαινισμένη πλατεία του Προφήτη Ηλία!!! Οσό για την ηχορύπανση που επικρατεί στην περιοχή λόγω τρένων δεν θα αναφερθώ γιατί είναι ζήτημα ετών η τοποθέτηση των ηχοπετασμάτων αλλά μάλλον δεν μπορεί κανείς να βρει λύση μέχρι τις επόμενες εκλογές….!!! Μια αγανακτισμένη κάτοικος της περιοχής που προσπαθεί καθημερινά να μετακινηθεί με ένα μικρό παιδί 2 ετών στο καρότσι και ελπίζει να εισακουστεί και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. Σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες