ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιουβέντους – Μπολόνια 3-0: Έβαλαν… στοπ στο αρνητικό σερί οι «μπιανκονέρι»

Το αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις έλαβε… τέλος για την Γιουβέντους. Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Φίλιπ Κόστιτς, Ντούσαν Βλάχοβιτς και Αρκάντιους Μίλικ που βρήκαν δίχτυα μέσα από εξαιρετικές προσπάθειες  η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι έφτασε σε ένα άνετο 3-0 επί της Μπολόνια.

Η Γιουβέντους πήρε το προβάδισμα στο 24′ όταν ο Βλάχοβιτς κινήθηκε κατά μέτωπο προς την περιοχή της Μπολόνια και την κατάλληλη στιγμή έδωσε πάσα δίπλα του στον Κόστιτς, με τον συμπαίκτη του στην εθνική Σερβίας να εκτελεί τον Σκορούπσκι για το 1-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Βλάχοβιτς να γράφει το 2-0 με κεφαλιά στο 59′. Τρία λεπτά αργότερα ο Μίλικ φρόντισε να απαλλάξει τους οπαδούς της Γιουβέντους από το όποιο άγχος είχαν στο ματς, αφού με ένα ασύλληπτο σουτ με το αριστερό δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Σκορούπσκι για το τελικό 3-0.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Μπρέμερ, Σάντρο, Λοκατέλι (77’ Μιρέτι), ΜακΚένι (60’ Koυαδράδο), Κόστιτς (60’ Παρέδες),  Ραμπιό (77’ Ντε Σιλιο), Μίλικ (81’ Κεν), Βλάχοβιτς.

ΜΠΟΛΟΝΙΑΣκορούπσκι, Σόσα, Μπονιφάτσι, Ντε Σιλβέστρι (61’ Καμπιάσο), Σκούτεν (77’ Αεμπίσερ), Λυκογιάννης, Σοριάνο (77’ Φέργκιουσον), Ντομίνγκεθ (61’ Μεδέλ), Ορζολίνι, Αρναούτοβιτς, Σανσόνε (61’ Βινιάτο).

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις