ΑΕΛΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η ΑΕΛ, επικράτησε του Ναυπακτιακού Αστέρα με 1-2 (φωτό – βίντεο)

Στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η ΑΕΛ (η τέταρτη η οποία είναι η επόμενη θα είναι άνευ αγώνα για τη Λάρισα) η οποία επικράτησε εκτός έδρας του Ναυπακτιακού Αστέρα, ομάδα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με 1-2.

Και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο, με την ΑΕΛ σε γενικές γραμμές να είναι καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, που είχε ως… αντικίνιτρο θεάματος τον δυνατό αέρα και τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Το σκορ άνοιξε στο 51’ ο Κώστας Πλέγας με διαγώνιο σουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, στο 63′ ο Κώστας Παπαγεωργίου διπλασίασε τα τέρματα για τους βυσσινί.

Στο 85’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2, όμως η ΑΕΛ κράτησε το σκορ και έτσι έφυγε με την πρόκριση από το Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λάρισα έχασε τρεις ευκαιρίες. Η πρώτη στο 10’ με πρωταγωνιστή τον Πλέγα, η δεύτερη στο 30’ με τον Κ. Κώστα Παπαγεωργίου και η τρίτη – και σημαντικότερη – στο 45’ όταν ο Πεντρόσο σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Αρκετοί φίλαθλοι της Λάρισας ταξίδεψαν στη Ναυπακτία για να παρακολουθήσουν την πρώτη επίσημη εμφάνιση της βασίλισσας του κάμπου.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε με τους εξής: Θεοδωρόπουλος, Κώστας Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Πλέγας, Θανάσης Παπαγεωργίου, Πλέγας, Θωμαΐδης, Όγκμποε, Πεντρόζο, Νικολιάς.

Δείτε την άφιξη των φιλάθλων της ΑΕΛ στο γήπεδο:

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες