ΛΑΡΙΣΑ

Έφυγαν από τη ζωή εννέα Λαρισαίοι

Κηδεύεται σήμερα η Βάσα Σολωμού – Ξανθάκη, συγγραφέας – φιλόλογος, στη 1.30 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στα Αμπελάκια.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 72 ετών ο Αλκιβιάδης Αργυράκης, στις 11 το πορωί, από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 79 ετών η Ευαγγελή Πιστάλη, στις 5 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στη Γιάννουλη.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 82 ετών ο Κωνσταντίνος Καλαμπαλίκης, στις 5 το απόγευμα, τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη, στον Τύρναβο.

Κηδεύεται σήμερα ηλικία 82 ετών ο Αθανάσιος Τσουλούφης, σήμερα στις 10 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, στη Μέλισσα Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 83 ετών η Γεωργία Τσιγάρα, στις 5 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στο Ζάππειο Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 91 ετών η Βασιλική Τσουκαρέλα, στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στη Μαγούλα Ελασσόνας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 92 ετών η Ευθυμία Ντραχα, στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Ιησού Χριστού, στο Θετίδιο Φαρσάλων.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 102 ετών η Σμαραγδή Δαρούση, στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων, στην Αγιά.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες