ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Όταν η Θεοπούλα ήρθε στη Λάρισα για μυστική αποστολή και φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛ έκανε θραύση (φωτό – βίντεο)

Χωρίς καμία αμφιβολία το “Παρά Πέντε” του Γιώργου Καπουτζίδη στο Mega υπήρξε η πιο επιτυχημένη σειρά στα χρόνια που πέρασαν, καθώς διέγραψε λαμπρή πορεία κερδίζοντας την αγάπη του κοινού και σημειώνοντας – μέχρι και σήμερα στις επαναλήψεις του – υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ έμεινε στην ιστορία για την έξυπνη υπόθεση και τους επικούς χαρακτήρες της.

Πώς συνδέεται, ωστόσο, το “Παρά Πέντε” με τη Λάρισα, είναι εύλογο να απορήσει κάποιος… Για τους φανατικούς της σειράς πρόκειται για κάτι αυτονόητο, αφού η πόλη μας, με τον τρόπο που θα δείτε παρακάτω, έβαλε κι εκείνη το λιθαράκι της στην πλοκή της ιστορίας της θρυλικής πεντάδας.

Θυμάστε όταν ο Αργύρης και η Αγγέλα μετακόμισαν κι εντελώς τυχαία βρέθηκαν σε ένα διαμέρισμα πάνω από τους μπράβους του “πρωθυπουργού”; Εκεί τους ήρθε η φαεινή ιδέα να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να εγκαταστήσουν κάμερες στο σπίτι τους με σκοπό την παρακολούθησή τους. Για να γίνει αυτό έμελλε να λείψουν από την Αθήνα για αρκετές ώρες και έτσι τους έδωσαν ραντεβού. Που αλλού; Στη Λάρισα για καφέ!

Φτάνοντας στη Λάρισα οι “τύποι με τα μαύρα” δεν άργησαν να καταλάβουν πως για ακόμη μια φορά τους την είχαν στυμμένη και άρον άρον ξεκίνησαν για την επιστροφή, με τον Βασίλη και την “Κοντή” που βρισκόταν – έπειτα από συνεννόηση – εντός καφετέριας να ενημερώνουν αμέσως τον Σπύρο.

Από την άλλη το αχτύπητο δίδυμο γιαγιάδων Σοφία και Θεοπούλα θέλοντας να υπάρχει πάντα μέσα στο σχέδιο κι έχοντας ακολουθήσει τους μπράβους, τηλεφωνούν να καθησυχάσουν τους Αργύρη, Ντάλια, Ζουμπουλία, Αγγέλα και Σπύρο λέγοντας πως μια νταλίκα έχει φέρει τούμπα έξω από τη Στυλίδα κι έχει κλείσει το δρόμο.

Και το κορυφαίο της υπόθεσης… Εκεί μέσα στο ταξί η Θεοπούλα που για να έρθει στη Λάρισα για μυστική αποστολή είπε να μπει για τα καλά στο ρόλο, φορώντας τη φανέλα, το κασκόλ και το καπέλο της ΑΕΛ! Αυτή ήταν εκδρομή, τα ΚΑΠΗ πάλι στον Άγιο Ραφαήλ πήγαν.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το 39ο επεισόδιο της σειράς:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες