ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Παρίσι, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IFTM – TOP RESA 2022

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής και εξωστρέφειας, εστιάζει στις διεθνείς εκθέσεις για την τουριστική της προβολή, την προσέλκυση επισκεπτών, την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς αλλά και γενικότερα τις δυνατότητες προσέλκυσης επισκεπτών δώδεκα μήνες το χρόνο τόσο για τις κλασικές όσο και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση για τη Γαλλική αγορά, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFTM (International & French Travel Market)- Top Resa, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο «Porte des Versailles» από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου 2022. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες διεθνείς τουριστικές διοργανώσεις στην οποία συμμετέχουν επαγγελματίες και φορείς της διεθνούς τουριστικής αγοράς από τουλάχιστον 200 χώρες.

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Λιούπας και το στέλεχος της Διεύθυνσης Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Κατερίνα Γκέτσιου.

Το Περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας βρισκόταν εντός του εκθεσιακού χώρου του ΕΟΤ το οποίο είχε εξασφαλίσει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού για το σύνολο της ελληνικής παρουσίας.

Την προβολή της Ελλάδας στήριξαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης και η Προϊσταμένη του ΕΟΤ στη Γαλλία Δήμητρα Βοζίκη .

Τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια Θεσσαλίας, προκειμένου να αναδείξει το τουριστικό προϊόν, αυξάνει τη σχετική χρηματοδότηση για δράσεις τουριστικής προβολής και υλοποιεί έργα υποδομής που άμεσα ή έμμεσα ενισχύουν τις τουριστικές ροές προς την περιοχή μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες