ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι “Souled Out” σήκωσαν όρθιο το κοινό στο θερινό κινηματογράφο του Μύλου (φωτό – βίντεο)

Μια μοναδική συναυλία δόθηκε απόψε το βράδυ του Σαββάτου από τους “Souled Out” στη δροσιά του θερινού κινηματογράφου Σινέ Μύλος “Μπαρμπής Βοζαλής” της Λάρισας, στο πλαίσιο του 9ου Μύλου Παραστατικών Τεχνών που διοργανώνει για το διάστημα από 1 έως και 25 Σεπτεμβρίου η αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου.

Το πενταμελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις με εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Λάρισα και πρόσφερε στο κοινό ένα τεράστιο πάρτι, με τον καινούριο του δίσκο και το πιο χορευτικό soul, funk και disco πρόγραμμα!

Λίγα λόγια για το συγκρότημα

Οι “Souled Out” δημιουργήθηκαν το 2013 μέσα από την κοινή τους αγάπη για τη soul / rnb μουσική και έκτοτε εξερεύνησαν κάθε στέκι και venue με τη μουσική τους, αλλά και κάθε πτυχή της soul στα jamming sessions της μπάντας.

Μέσα στο αλλόκοτο 2020 αποφάσισαν να αποτυπώσουν τις δημιουργικές συνθέσεις της μπάντας στον πρώτο τους δίσκο που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο Sunny Side Up και με τη συγκλονιστική φωνή της frontwoman τους Αλεξάνδρας Σιετή, μας αποκαλύπτει τις διάφορες μουσικές του πτυχές μέσα από κάθε single που κυκλοφορεί.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη συναυλία:

Φωτό/Βίντεο: Θάνος Παλούκας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες