ΛΑΡΙΣΑ

To «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος» γνωρίστηκε με τους Λαρισαίους – Σημαντική η προσπάθεια εθελοντισμού στη Λάρισα (φωτο – βίντεο)

Την ευκαιρία να γνωρίσουν το «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος» και ταυτόχρονα να ενημερωθούν για τον εν λόγω Οργανισμό, είχαν οι Λαρισαίοι που βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, εκεί όπου διοργανώθηκε η επιτυχημένη εκδήλωση με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

Οι εκπρόσωποι και οι εθελοντές του «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος» αναφέρθηκαν στην ιστορία του «Make-A-Wish», τον σκοπό και το όραμά του, αλλά και τη σημασία της εκπλήρωσης της ευχής και την αξία του εθελοντισμού.

Μάλιστα οι Λαρισαίοι πληροφορήθηκαν για το πώς ο καθένας από εμάς μπορεί από την πλευρά του να συνδράμει για να διαδοθεί το όραμα του Οργανισμού και όλο και πιο πολλές οικογένειες να βοηθηθούν.

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης, οι προσωπικές μαρτυρίες παιδιών ευχής και των οικογενειών τους.

Η γενική διευθύντρια του Make A Wish κα Σάντρα Ζαφειρακοπούλου εξήρε την εθελοντική ομάδα της Λάρισας που πρωτοστατεί, ενώ η εκπρόσωπος των εθελοντών στη Λάρισα κα Φανή Αγορογιάννη σημείωσε ότι γίνεται δουλλειά στην πόλη μας σχετικά με τον Οργανισμό και πως αυτή την στιγμή «τρέχουν» τρεις ευχές παιδιών από τη Λάρισα.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν όλο και περισσότερα παιδιά που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες, να εκπληρώσουν τις ευχές τους, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 210-963.7660, εσωτ. 202. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δείτε φωτογραφίες:

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες