ΛΑΡΙΣΑ

Αυτός είναι ο 55χρονος εκπαιδευτικός που πέθανε ξαφνικά στη Λάρισα – Θλίψη για τον Ιορδάνη Γρηγοριάδη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η εκπαιδευτική κοινότητα της Λάρισας, στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου σε ηλικία μόλις 55 ετών, του εκπαιδευτικού Ιορδάνη Γρηγοριάδη.

Ο εκλιπών βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής νεκρός στο σπίτι του από τις αρχές, οι οποίες ειδοποιήθηκαν από συναδέλφους του, που ανησύχησαν γιατί δεν είχε πάει για εργασία.

Ήταν καθηγητής πληροφορικής στο ΓΕΛ Τυρνάβου και παντρεμένος με δύο παιδιά. Τραγική ειρωνία της τύχης, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, είναι πως την ώρα που συνέβη το μοιραίο, δεν βρίσκονταν κανείς από την οικογένεια στο σπίτι.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας για τον χαμό του, αναφέρει τα εξής: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την αδόκητη εκδημία του  συναδέλφου μας καθηγητή Ιορδάνη Γρηγοριάδη. Ο αγαπητός σε όλους μας Ιορδάνης, ήταν μια πολυσέβαστη παρουσία που τίμησε με το ήθος, την επιστημονοσύνη και την πολιτεία του τον εκπαιδευτικό χώρο  για πολλά χρόνια. Στην αγαπημένη του οικογένεια , στους  μαθητές και στους συναδέλφους του, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη».

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες