Life & Style

Τάσος Σοφρωνίου: Η αντίδραση του όταν άκουσε το όνομα της Έλενας Χριστοπούλου και της Πατούλη

Ο Τάσος Σωφρονίου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και απάντησε σε όλα όσα τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι με έναν δικό του, ιδιαίτερο τρόπο.

«Καλά, πάμε παρακάτω, άλλο» είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Σοφρωνίου, όταν ρωτήθηκε για τη Μαρίνα Πατούλη και τον χαρακτηρισμό «τηλεοπτικά σκουπίδια».

Όσον αφορά στον Λάκη Γαβαλά, ο Τάσος Σοφρωνίου σημείωσε: «Καλά ο Λάκης είναι φίλος μας, δεν υπάρχει περίπτωση να το εννοεί. Πάμε παρακάτω».

Για την Έλενα Χριστοπούλου, ο κριτής του GNTM αρνήθηκε πεισματικά να απαντήσει:  «Πάμε παρακάτω, next… next… next… next… next…».

Για τη Βίκυ Καγιά, τέλος, ο Τάσος Σοφρωνίου απάντησε: «Η Βίκυ δεν έχει να αποδείξει τίποτα και εγώ για να σου είμαι ειλικρινής, αν ήμουν στη θέση όλων των υπολοίπων θα έπαιρνα μαθήματα σκληρής δουλειάς, ταλέντου, ήθους και ηθικής».

 

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος απάντησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο στα αρνητικά σχόλια που έκαναν για τα πρώτα επεισόδια του GNTM, η Μαρίνα Πατούλη, ο Λάκης Γαβαλάς και η Έλενα Χριστοπούλου.

«Καλά, πάμε παρακάτω, άλλο» είπε αρχικά ο Τάσος Σοφρωνίου, όταν άκουσε το όνομα της Μαρίνας Πατούλη.

Διαβάστε επίσης: Mαρίνα Πατoύλη: Πρωτοφανές ξέσπασμα για Καγιά και GNΤM

Σχετικά με τον Λάκη Γαβαλά, ο κριτής του ριάλιτι μόδας τόνισε: «Καλά ο Λάκης είναι φίλος μας, δεν υπάρχει περίπτωση να το εννοεί. Πάμε παρακάτω».

Διαβάστε επίσης: Eλενα Xριστοπούλου για GΝTM: “Με έχει πιάσει ταχυπαλμία, είδα βία, δεν είναι έτσι η δουλειά μας”

Όταν ο Τάσος Σοφρωνίου άκουσε το όνομα της Έλενας Χριστοπούλου, σχολίασε: «Πάμε παρακάτω, next».

Τέλος αναφερόμενος αν όλο αυτό που γίνεται είναι επίθεση στη Βίκυ Καγιά, ο κριτής του GNTM είπε με νόημα: «Η Βίκυ δεν έχει να αποδείξει τίποτα και εγώ για να σου είμαι ειλικρινής, αν ήμουν στη θέση όλων των υπολοίπων θα έπαιρνα μαθήματα σκληρής δουλειάς, ταλέντου, ήθους και ηθικής».

  


Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις