ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα του ΣΟΕΔ για την ψυχολογική ένταξη των παιδιών στις σχολικές βαθμίδες (φώτο – βίντεο)

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Λάρισα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΠΑΣΑΡΕΛΑ απέναντι από το αρχαίο θέατρο, ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε το πανελλήνιο Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) με θέμα την “Ψυχολογική Ένταξη των Παιδιών στις Σχολικές Βαθμίδες”.

Ένα επίκαιρο θέμα που απασχολεί χιλιάδες οικογένειες, γονείς και μαθητές κάθε ηλικίας από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο, κυρίως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Ακούστηκαν απόψεις – συμβουλές από τις Δρ Ελένη Ξυνοπούλου, Δρ Δήμητρα Παπαστεργίου και Θεοδώρα Λωρίτη που είχαν ως στόχο οι παρευρισκόμενοι να δούνε τρόπους ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά τους στον ευαίσθητο ψυχολογικό τομέα σε όλα τα εκπαιδευτικά τους βήματα.

Σε δήλωση του για την ημερίδα, ο αντιπρόεδρος του ΣΟΕΔ  κ. Θωμάς Ντιντιός επεσήμανε πως “διοργανώνουμε αυτήν την ημερίδα προκειμένου να ενημερώσουμε τους γονείς για την ψυχολογική προετοιμασία που πρέπει να κάνουν τα παιδιά τους, προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των σχολικών υποχρεώσεών τους”.

Δείτε τη δήλωση του:

Δείτε φωτογραφίες από την ημερίδα:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες