Life & Style

Βασιλιάς Κάρολος: Ο τρόπος που έμαθε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ πεθαίνει

 

Ο δημοσιογράφος Τζακ Ρόιστον λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Βασίλισσας περιέγραψε τον τρόπο που ο βασιλιάς Κάρολος έμαθε πως η μητέρα του πεθαίνει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, όταν ο Κάρολος ήταν ακόμη πρίγκιπας, έμαθε πως η μητέρα του πεθαίνει, ενώ εκείνος βρισκόταν στο Dumfries House.

Ένας βοηθός του ήταν αυτός που του ανακοίνωσε πως η «κατάσταση δεν είναι καλή». Ο βασιλιάς Κάρολος είδε τον βοηθό του να τρέχει μέσα στην οικία στις 12:30 το μεσημέρι και να του ανακοινώνει πώς τον περιμένει ένα επείγον τηλεφώνημα.

Μια βαριά σιωπή κυριάρχησε στο χώρο καθώς η φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής ανακοίνωσε στον Κάρολο πώς η λατρεμένη του «mama», ετοιμάζεται να πει το «τελευταίο αντίο». Ο Κάρολος έκλεισε το τηλέφωνο και ζήτησε από όσους ήταν εκεί να μη μιλούν και να ετοιμαστούν γρήγορα για αναχώρηση καθώς ήθελε να βρίσκεται στο Μπαλμόραλ.

«Ο Κάρολος και η Καμίλα ήταν στο Dumfries House. Η Καμίλα επρόκειτο να ηχογραφήσει μια συνέντευξη με την Jenna Bush Hager, η οποία είπε ότι άκουσε τρέξιμο και γρήγορα βήματα στο διάδρομο», ανέφερε ο δημοσιογράφος χαρακτηριστικά στην εκπομπή The Royal Beat του True Royalty TV.

Η συνέντευξη φυσικά ακυρώθηκε λόγω της βαριάς ασθένειας της βασίλισσας. Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς ήταν στο πλευρό του Καρόλου καθ’όλη τη διάρκεια των γεγονότων. Την ίδια στιγμή, είχαν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες για τη σοβαρή κατάσταση της βασίλισσας.

  


Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις