ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συνεχίζεται η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εκρίζωσης και καταμέτρησης της χασισοφυτείας – μαμούθ  που εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Λάρισας και Πιερίας

Μία νέα μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Ελληνική Αστυνομία και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας όπως κατέγραψε χθες το onlarissa.gr, καθώς κατάφεραν να εντοπίσουν φυτεία με πάνω από 4.000 χασισόδεντρα, ίσως και 5.000 – όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες – σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Λάρισας και Πιερίας, στην περιοχή του Ολύμπου.

Η αστυνομική επιχείρηση σχεδιαζόταν μετά από παρακολουθήσεις εδώ και μήνες και ήδη έχουν γίνει δύο συλλήψεις ατόμων αλβανικής καταγωγής.

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο με ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να προχωρήσουν στην εκρίζωση των δενδρυλλίων και να ολοκληρώσουν την καταμέτρηση αυτών.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την επιχείρηση αναμένονται να γίνουν γνωστές τα επόμενα 24ωρα από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την δεύτερη μεγάλη χασισοφυτεία που εντόπισε η αστυνομία σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών, αλλά αυτή την φορά πρόκειται για ακόμη μεγαλύτερη έκταση, αφού το δάσος από χασισόδεντρα στον Όλυμπο υπολογίζεται να είναι το διπλάσιο από αυτό του Πολυδενδρίου όπου είχαν εντοπιστεί 2.193 δενδρύλλια.

newsroom onlarissa.gr (φώτο αρχείου)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες