ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Μαγνησία: Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία των επιβατών του Πρωτέα για Μαντούδι

Ταξίδι χωρίς τέλος από τα νησιά των Β. Σποράδων προς το Μαντούδι αφού έως και αυτή την ώρα οι επιβάτες δεν έχουν φτάσει, ούτε και πρόκειται (για σήμερα) να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί όταν διαπιστώθηκε βλάβη στην ηλεκτρογεννήτρια από το λιμάνι του Λουτρακίου Γλώσσας όπου διανυκτέρευε το Ε/Γ- Ο/Γ ΠΡΩΤΕΥΣ. Για αρκετές ώρες δεν υπήρχε καμία επίσημη ενημέρωση από την Εταιρεία ούτε προς τις λιμενικές αρχές, ούτε προς τα ταξιδιωτικά γραφεία.

Στις 10.00 περίπου το πρωί οι επιβάτες έλαβαν μήνυμα στο κινητό τους για βλάβη η οποία βρίσκεται προς αποκατάσταση και ενώ βρίσκονταν μέσα στο πλοίο από τις 07.30.

Στις 12 το μεσημέρι και συμφωνα με πληροφορίες των επιβατών τους δόθηκε η δυνατότητα να κατέβουν από το πλοίο για να πιουν τον καφέ τους .

Όταν στις 14:30 περίπου επέστρεψαν στο πλοίο υπήρξε ενημέρωση πως το ανταλλακτικό που προμηθεύτηκαν δεν ήταν το σωστό με αποτέλεσμα να μη μπορεί να πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο και έτσι τελικά οι επιβάτες να προωθηθούν με το Εxpress Skiathos για να φτάσουν στο Βόλο σήμερα στις 18.00 το απόγευμα.

Τελικά η διοίκηση της Αnes Rodos (όπως πλέον ονομάζεται η Εταιρεία) επέστρεψε τα χρήματα των εισιτηρίων προς Μαντούδι αλλά και των λεωφορείων από Μαντούδι προς Αθήνα. Η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που πήγαν Εύβοια ή Πήλιο μέσω θαλάσσιων ταξί.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες