ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

To Μikel άνοιξε κατάστημα, πραγματικό «μαργαριτάρι» στην ακριβότερη περιοχή της Ντόχα του Κατάρ (φωτο – βίντεο)

Οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει από το τέλος του 2021 και χρειάστηκε να περάσει πάνω από μισός χρόνος για να ανοίξει τις «πύλες του στο Κατάρ και συγκεκριμένα στην Ντόχα το νέο κατάστημα της λαρισινής αλυσίδας καταστημάτων καφεστίασης Mikel Coffee Company.

Από χθες Τρίτη οι Έλληνες του Κατάρ αλλά και οι υπόλοιποι κάτοικοι της Ντόχα θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τον διάσημο σε όλη την οικουμένη, καφέ. Χαράς ευαγγέλια και για τους αρκετούς Λαρισαίους που βρίσκονται στην πρωτεύουσα του Κατάρ, καθώς γευόμενοι τον καφέ του θα αισθάνονται πιο κοντά στην πατρίδα, καθημερινά.

Η αλυσίδα καταστημάτων καφεστίασης που ξεκίνησε από τη Λάρισα και κατέκτησε τον κόσμο, έχει εισέλθει και στο Κατάρ έχοντας μεγάλες προσδοκίες. Μάλιστα το κατάστημα είναι  ένα πραγματικό κόσμημα σε μια ονειρική περιοχή από τις καλύτερες της πόλης, που φέρει το όνομα «Pearl» το οποίο σημαίνει μαργαριτάρι.

Η ακριβής διεύθυνση είναι Porto Arabia Gate 12, το κατάστημα φέρει την κλασική διακόσμιση όλων των καταστημάτων της αλυσίδας και το onlarissa.gr σας μεταφέρει εκεί μέσω των αποκλειστικών φωτογραφιών και βίντεο από το χθεσινό «opening».

Η εταιρεία Mikel Coffee Company ξεκίνησε από την Λάρισα το 2008 και εξαπλώθηκε ραγδαία φθάνοντας τα 130 κατάστημα μέσα στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της.

Σήμερα έχει πανίσχυρη παρουσία και στις πέντε ηπείρους και σε 18 χώρες καθώς διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο με 315 καταστήματα παγκοσμίως σε πολλές χώρες εκτός της Ελλάδας, όπως Κύπρο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Βουλγαρία, Σαουδική Αραβία. Το 2015 ιδρύθηκε η εταιρεία Mikel Coffee Company LTD με έδρα το Λονδίνο, με σκοπό τη διεθνή ανάπτυξη της εταιρείας και έναν χρόνο αργότερα, η εταιρεία άνοιξε τότε το πρώτο της κατάστημα στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Ρεπορτάζ: Αθανασία Παύλου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες