ΑΕΛ

ΑΕΛ: Τα βλέμματα όλων στο φιλικό με την Νίκη Βόλου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Super League 2. Το τελευταίο αγωνιστικό τεστ στο Αλκαζάρ με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν είχε θετικό πρόσημο για τη λαρισινή ομάδα, η οποίο προσπαθεί να ανακάμψει αγωνιστικά και να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο.

Άλλωστε, τα μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και σίγουρα είναι θέμα χρόνου η ΑΕΛ να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Έτσι, τα βλέμματα πλέον στρέφονται στο νέο φιλικό με τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου. Πρόκειται για ένα ακόμα δυνατό τεστ γιο tous «βυσσινί», με τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη να προσπαθεί να βρει λύσεις στο αδύνατο σημείο της ομάδος, κάνοντας κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

Αυτά το διάστημα στις προπονήσεις γίνονται δοκιμές σε σχήματα και αλλαγές προσώπων σε κάποιες θέσεις, προκειμένου η ομάδα να δείξει το πραγματικά της πρόσωπο.

Στα θετικά για τους «βυσσινί» καταγράφεται το ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου αναμένεται να δώσει το «παρών» ο αμυντικός μέσος Κώστας Πλέγας, ο οποίος βρισκόταν σε στάδιο αποθεραπείας και δείχνει να είναι έτοιμος

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της ομάδας κινούνται για την απόκτηση ενός επιθετικού μέσου, προκειμένου η ΑΕΛ να ανεβάσει την ποιότητά της στον χώρο της μεσαίας γραμμής και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ήδη, οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος.

Δυνατό αγωνιστικό τεστ θα δώσουν οι «βυσσινί» και το Σάββατο 24 του μηνάς με τον ΝΠΣ Βόλο στις 18:00, στο στάδιο Αλκαζάρ (στη διακοπή του Πρωταθλήματος της Super League 1, λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για το Nations League από 17-18/9, 5η αγωνιστική, μέχρι 1-2/10, 6η αγωνιστική, αντίστοιχα).

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες