ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Συγκλονίζει η Βολιώτισσα Α. Λάππα για τη γυναίκα που απειλήθηκε με κατσαβίδι: “Tην κλωτσούσε, την έβριζε, την απειλούσε…”

Είχε συλληφθεί στις 10 Αυγούστου για ενδοοικογενειακή βία, έχοντας χτυπήσει και απειλήσει τη μητέρα του παιδιού του με κατσαβίδι. Καταδικάστηκε, αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή και πριν συμπληρωθεί ένας μήνας, συνελήφθη ξανά γιατί επιτέθηκε και πάλι στη πρώην σύντροφό του.

Κρίθηκε εκ νέου ένοχος αλλά ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να παραμένει εκτός φυλακής, παρά τα σημάδια που άφησε η βία στο σώμα και την ψυχή της 26χρονης.

«Ποια σημάδια; Έπεσε ένα μπουκάλι νερό πάνω της και κόπηκε. Κι εγώ έχω σημάδια. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μου τα έκανε εκείνη;».

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο εν διαστάσει σύζυγος της 26χρονης καταδικάστηκε για 8η φορά για την κακοποίησή της. Ο εφιάλτης της όμως δε λέει να τελειώσει μιας και εκείνος κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος.

«Φοβήθηκα πολύ. Ακόμα φοβάμαι. Με παρακολουθεί. Παντού τον βλέπω. Πέρασε μία εβδομάδα και ξανά τα ίδια. Θα έπρεπε να είναι στη φυλακή. Μόνο εγώ ξέρω τι έχω περάσει».

Στο ίδιο έργο θεατές

Ο 36χρονος άνδρας που βρέθηκε ένοχος για δεύτερη φορά, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του LIVE NEWS, ισχυρίζεται η πρώην σύζυγός του όσα κατήγγειλε… τα φαντάστηκε, με απώτερο σκοπό το κέρδος.

«Δεν είμαι μπαμπούλας. Και ποιος θέλει να σκοτώσει; Τα μεγαλοποιεί. Έχει σκοπό τα χρήματα, να τη λυπηθούν ως κακοποιημένη γυναίκα».

Το δεύτερο περιστατικό βίας όμως σε βάρος της 26χρονης, έγινε στον δρόμο. Και εκεί, γυναίκα που μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS, ήταν μάρτυρας των γεγονότων.

«Κουνούσε τα χέρια του, την κλωτσούσε, έσπασε και της πέταξε το φανάρι».

Η γυναίκα αυτή κατέβηκε από το αυτοκίνητό της, μπήκε στη μέση και κάλεσε την αστυνομία πριν τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο. Η 26χρονη, ωστόσο, έβλεπε για δεύτερη φορά τον ίδιο άνθρωπο να της ασκεί βία και να την απειλεί.

Στη δική του εκδοχή για το πώς έγιναν τα πράγματα, επιμένει ο 36χρονος, παρ’ ότι δεν έπεισε το δικαστήριο.

«Δεν είναι μάρτυρας, είναι φίλη της. Αυτή με ακολούθησε, αυτή με κυνηγούσε».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες