ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Πέντε σχολεία σε καθεστώς διευρυμένου ολοήμερου στο ν. Καρδίτσας (φωτο)

Πέντε (με μία μικρή επιφύλαξη για παραπάνω) σχολεία με διευρυμένο ολοήμερο ωράριο θα λειτουργήσουν την φετινή χρονιά στο ν. Καρδίτσας.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τα δημοτικά σχολεία που υπήρξε επαρκές αριθμητικό  ενδιαφέρον από γονείς και κηδεμόνες είναι το 2ο Δημοτικό, το 3ο και 13ο Δημοτικό, το 8ο Δημοτικό, το Δημοτικό σχολείο Καρδιτσομαγούλας και το 9ο νηπιαγωγείο.

Ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γκόλτσος, σε δηλώσεις του για το θέμα, στο περιθώριο του επίσημου Αγιασμού στο 8ο Δημοτικό, αρχικά ανέφερε ότι βρισκόμαστε σε ένα αρκετά καλό επίπεδο. Είναι ένας νέος θεσμός, συνέχισε, και ως λαό πάντα τα νέα μας δυσκολεύον, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν ανάγκες των γονέων και θέληση από τα παιδιά να μάθουν καινούργια πράγματα, αυτός ο θεσμός έρχεται να καλύψει αυτές τις ανάγκες και πιστεύω ότι θα πάει καλά.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο φετινός επίσημος Αγιασμός ήταν να γίνει στο 7ο Δημοτικό, αλλά έγινε στο 8ο λόγω του ότι θα εφαρμοστεί το διευρυμένο ολοήμερο.

Πηγή: karditsalive.net

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες