ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Θλίψη στο Βόλο για την απώλεια 53χρονης γιατρού

Εφυγε από τη ζωή χθες το πρωί σε ηλικία 53 ετών η γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου Λία Μέλη ηττημένη από την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Η άτυχη γιατρός άφησε την τελευταία της πνοή σε Νοσοκομείο στην Αθήνα, σκορπώντας απέραντη θλίψη στους συναδέλφους της.

Σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του στο facebook ο γνωστός γιατρός Μιχάλης Μεϊκόπουλος την αποχαιρετά εξαίροντας το ήθος, τις αρχές και τις αξίες που την χαρακτήριζαν.

Απόγονος Μικρασιατών προσφύγων από το Εγγλεζονήσι Σμύρνης, όπως αναφέρει, η 53χρονη μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία Βόλου και ήταν πάντα πρόσχαρη με όλους.

Υπηρέτησε το ΕΣΥ με αξίες και ηθική, μετά το πέρας της ειδικότητας της Γενικής Ιατρικής στο Νοσοκομείο, στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και μετά στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Βόλου.

Σε όλους τους συναδέλφους της ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, πάντοτε εργατική και δίπλα σε κάθε ασθενή που είχε ανάγκη όπως ήταν. Είχε συμπεριφορά ανθρώπινη, ευγενική, γιατρού λειτουργού.

«Θα λείψει από το ΚΥ Αργαλαστής και το Νοσοκομείο, όπου άφησε άριστα αποτυπώματα», επισημαίνει ο κ. Μεϊκόπουλος ο οποίος αποχαιρετώντας τη σημειώνει πως θα είναι πάντοτε στη σκέψη των συναδέλφων της.

Η άτυχη 53χρονη κατέλειπε την αδερφή της και τους συγγενείς της που την υπεραγαπούσαν και τη φρόντιζαν.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες