ΑΕΛΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δεύτερο «καμπανάκι» στο Αλκαζάρ για την ΑΕΛ: Έχασε από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Κάνοντας μία ακόμη μέτρια εμφάνιση στα τελευταία της φιλικά, η ΑΕΛ δεν κατάφερε και πάλι να «σπάσει» το ρόδι στο Αλκαζάρ, όπου ηττήθηκε με 0-1 το απόγευμα της Κυριακής από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Γκουτσίδη για ένα διάστημα της αναμέτρησης είχε μία ανούσια κατοχή, δείχνοντας αρκετές αρρυθμίες στο δημιουργικό κομμάτι. Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι στα τέσσερα τελευταία φιλικά παιχνίδια η Λάρισα έχει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες έχοντας δεχθεί γκολ σε όλα (έχασε 1-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ισόπαλη 1-1 με την Κηφισιά, έχασε 1-0 από τη Μύκονο, ισόπαλη 2-2 με την Προοδευτική).

Αρκετοί φίλαθλοι αψήφησαν τη ζέστη και βρέθηκαν στο Αλκαζάρ, περιμένοντας ωστόσο περισσότερα από την αγαπημένη τους ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το σκορ άνοιξε μόλις στο 8’ όταν ο Ξύδας με σουτ σε αντεπίθεση της Αναγέννησης Καρδίτσας δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Θεοδωρόπουλο.

Στο 10’ μετά από εκτέλεση φάουλ για την ΑΕΛ με τον Κ. Παπαγεωργίου η μπάλα πέρασε από όλους και έφυγε άουτ.

Στο 18’ ο Αθανασιάδης απείλησε για τους φιλοξενούμενους αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 38’ η Λάρισα ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή, αλλά η Λαρισαία ρέφερι Μάχη Τσιοφλίκη έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 58’ ένα σουτ του Βερνάρδου για την Αναγέννηση Καρδίτσας μπλόκαρε ο  Θεοδωρόπουλος.

Στο 67’ είχαμε εκτέλεση φάουλ για την ΑΕΛ αλλά την κεφαλιά του Θ. Παπαγεωργίου μπλόκαρε ο Θεολόγης.

Σε ένα δεύτερο ημίχρονο με αναμενόμενα πολλές αλλαγές, η σημαντικότερη στιγμή για τη Λάρισα έλαβε χώρα στο 80’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιλτιάδη και κεφαλιά του Θ. Παπαγεωργίου ο Θεολόγης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν η Λαρισαία διεθνής κ. Μάχη Τσιοφλίκη.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος (62′ Σουλούκος), Καλουτσικίδης (62′ Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (53′ Κοσσονού), Γκοτζαμανίδης (75′ Γωγουβίτης), Μαξιμένκο (53′ Ηλιάδης), Κ. Παπαγεωργίου (71′ Γαρουφαλιάς), Θωμαΐδης (87′ Βλιώρας), Ραμίρες (53′ Μιλτιάδης), Μαυριάς (62′ Γλυνός), Πεντρόζο (53′ Τσουμάνης), Κούστα (53′ Όγκμποε).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας (46′ Μ. Θεολόγης), Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος (74′ Ζάγγος), Δημόπουλος, Σκόνδρας, Λαγός (71′ Β. Θεολόγης), Κοροζώνης, Γιάκος, Βενάρδος, Ξυδάς (55′ Καρδάρης), Αθανασιάδης. Έπαιξαν ακόμα οι Αλιατίδης, Γκίνης, Β. Θεολόγης, Γκόλιας, Μπάλλας, Πρίκας, Σπανός.

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες