ΕΛΛΑΔΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην πλατεία Αριστοτέλους ο πρωθυπουργός – Selfie και κουβέντα με νέους

Στη Θεσσαλονίκη και στην πλατεία Αριστοτέλους έφτασε το βράδυ της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός, λίγο μετά τις 21:00, έδωσε το «παρών» στην πλατεία Αριστοτέλους, συνοδευόμενος από μέλη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης: Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στην 86η Διεθνή Έκθεση

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε σε μεγάλους εμπορικούς δρόμους, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και περαστικούς, ενώ στην πλατεία Αριστοτέλους σταμάτησε στο περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, ο διευθυντής του Γραφείου Προέδρου της ΝΔ και γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Ζήσης Ιωακείμοβιτς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε πλήθος κόσμου που ήταν εκείνη την ώρα στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ φωτογραφήθηκε με νέα παιδιά, που του ζητούσαν μία… selfie.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης, ενώ στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού βρίσκεται η συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ – HELEXPO και η καθιερωμένη περιήγηση στα περίπτερα.

Το πρόγραμμά του θα αναλύσει ο πρωθυπουργός στην ομιλία του το Σάββατο

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, είναι προγραμματισμένη για τις 20.00 η ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ.

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει απολογισμό του κυβερνητικού έργου, να παρουσιάσει το σχεδιό του για το 2023 και το πρόγραμμά του για την επόμενη 4ετία.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις