ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Επιχείρησε να διαφύγει στο εξωτερικό ο Πακιστανός, βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 35χρονης

Εξακολουθεί να είναι συγκλονισμένη η Λάρισα από το αποτρόπαιο έγκλημα της δολοφονίας της 35χρονης, σε διαμέρισμα στην οδό Παπαναστασίου.

Ο Πακιστανός φίλος της άτυχης 35χρονης συνεχίζει να είναι άφαντος, ενώ θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Πακιστανός επιχείρησε έχοντας στην παρέα του και κάποια άλλα άτομα να  περάσει στη Βόρεια Μακεδονία από την Ειδομένη, όμως οι αρχές του …έκοψαν τον δρόμο και δεν μπόρεσε να εξέλθει της χώρας μας.

Όταν συνέβη το περιστατικό 5-6 ημέρες πριν, ακόμη δεν είχε αποκαλυφθεί η άγρια δολοφονία, οπότε οι αρχές δεν αντιλήφθηκαν τους σκοπούς του και για ποιο λόγο θέλησε να διαφύγει.

Ωστόσο, συνεχίζεται η αναζήτηση του νούμερο 1 υπόπτου για το έγκλημα. Παραμένει άγνωστο αν τελικά κατάφερε να περάσει τα σύνορα της χώρας μας.

Εν τω μεταξύ ο Πακιστανός παλαιότερα είχε συλληφθεί στην Αθήνα για ναρκωτικά και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όντας υποχρεωμένος να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ του είχε απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες