ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λαρισαία πρωταγωνίστρια στις «Αμφιβολίες», το νέο scripted reality του Alpha

Η νέα σειρά του Alpha ξεκίνησε να προβάλλεται από την περασμένη Δευτέρα. Οι «Αμφιβολίες» βασίζονται σε κορυφαίο scripted reality, το οποίο προβάλλεται σε 16 χώρες παγκοσμίως.

Οι «Αμφιβολίες», διηγούνται υποθέσεις αστυνομικού χαρακτήρα, ιστορίες γεμάτες ένταση και συνεχείς ανατροπές. Σε κάθε επεισόδιο ο πρωταγωνιστής έρχεται αντιμέτωπος με την υποψία ότι κάποιος δικός του αγαπημένος άνθρωπος έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα. Η πλοκή κινείται γύρω από την προσπάθεια του ήρωα να μάθει τι πραγματικά συνέβη και να διαχειριστεί την αλήθεια, αλλά και την επόμενη ημέρα – όταν τίποτα δεν θα είναι πια όπως πριν στην οικογένεια του.

Σ’ ένα από αυτά τα επεισόδια και μάλιστα στο δεύτερο που προβλήθηκε προχθές Τρίτη, πρωταγωνίστησε μια Λαρισαία, η Ματίνα, η οποία είναι φοιτήτρια Νομικής και κατάγεται από τον Αμπελώνα.

Η 22χρονη Ματίνα είναι αφοσιωμένη στις σπουδές της ωστόσο, την ενδιαφέρει και η υποκριτική με την οποία έκανε μια αρχή και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο επεισόδιο των «Αμφιβολιών» υποδυόμενη την «Γιώτα».

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες