ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Ο… Αμερικάνος της Τσαριτσάνης – Γύρισε στα πάτρια εδάφη και μετέτρεψε το πατρικό του σε επίγειο παράδεισο! ΦΩΤΟ

Είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Τσαριτσάνης. Όμως ο Άγγελος (Λάκης) Λαμπρόνικος, απουσίαζε χρόνια στην Αμερική, όταν αποφάσισε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη για να αναστηλώσει το σπίτι του, δίνοντάς του έδωσε ένα ιδιαίτερο στυλ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ “NEWS”: Ήταν χρόνια στην Αμερική και όταν ήρθε πρίν λίγα χρόνια στην Ελλάδα κι στην γενέτειρά του την Τσαριτσάνη αναστήλωσε και έκανε εκ νέου το παλιό πατρικό του σπίτι  με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Όμορφο κατοικήσιμο απλό λειτουργικό και με πολύ κέφι και μεράκι δημιούργησε το εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, παρά πολύ όμορφο..
Ένα σπίτι επίγειος παράδεισος…
Πρόσθεσε από τη βορειοδυτική πλευρά στον ελεύθερο χώρο την πινελιά του και μαζί με φίλο του έκανε και δημιούργησε ένα όμορφο χώρο με μπόλικη φαντασία με μεράκι και έδωσε ένα προφίλ που αναδεικνύει το περιβάλλον του τόπου του. Ζωγράφισε δένδρα στους τοίχους και φύτεψε δένδρα στο χώμα, που έφερε για να μπορεί να καλλιεργήσει ότι θέλει στο μέλλον…

Ελεύθερος άνθρωπος πολύ δημιουργικός με μεράκι ανέδειξε τις φιλικές του προθέσεις για το περιβάλλον και τα φύση. Φροντίζεις επίσης τη γειτονική Κρυόβρυση και βάζει κι εκεί την πινελιά του, θέλοντας να φαίνονται όλα όμορφα και καθαρά.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες