ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Μετάνιωσε η 39χρονη και ζήτησε να μη διωχθεί ο σύντροφός της που τη χτύπησε…

Το μετάνιωσε και φέρεται να δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του 41χρονου συντρόφου της, η 39χρονη που δέχθηκε την επίθεσή του ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου έξω από μπαρ στη Ν. Ιωνία.

Ο 41χρονος αφέθηκε ελεύθερος, αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ξυλοδαρμό της συντρόφου του. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συντρόφου της… Η εισαγγελέας υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του επεισοδίου, που αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά κάτω από το Πολυκλαδικό Λύκειο Ν. Ιωνίας και καθώς ο δράστης και το θύμα δήλωσαν ότι ήταν μεθυσμένοι και εμφάνισαν συμπτώματα αμνησίας…

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο δράστης όσο και η γυναίκα φέρονται να δήλωσαν ότι είχαν πιεί πολύ και δεν θυμούνται τίποτα. Επιπλέον η γυναίκα που έπεσε θύμα της επίθεσης, φέρεται να δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του 41χρονου συντρόφου της, με αποτέλεσμα αυτός να αφεθεί ελεύθερος.

Με βάση την προκαταρκτική έρευνα θα ληφθούν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, που αντιλήφθηκαν τι συνέβη, ενώ θα ζητηθεί ιατρικό πιστοποιητικό για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας, που υπέστη θλαστικά τραύματα κεφαλής και έχασε αρκετό αίμα, ενώ βρισκόταν στο οδόστρωμα αιμόφυρτη.

Αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική ο εισαγγελέας που θα αναλάβει την υπόθεση, θα αποφασίσει αν θα ασκήσει δίωξη κατά του 41χρονου για ενδοοικογενειακή βία. Να σημειωθεί ότι τη γυναίκα φέρεται να έσωσε, καθώς παρενέβη όταν τη χτυπούσε ο σύντροφός της, ένας νεαρός περαστικός.

Πηγή: e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες