ΛΑΡΙΣΑ

Το σχολείο αρχίζει και το πρωινό των παιδιών γίνεται μία ελκυστική διαδικασία!

Το σχολείο αρχίζει και η ζωή των παιδιών από τη θερινή ραστώνη περνάει στην ρουτίνα της κανονικότητας. Το πρωινό  ξύπνημα- μετά τη χαλάρωση του καλοκαιριού- είναι  δύσκολη υπόθεση, τις πρώτες ιδίως ήμερες. Και το πρωινό, άλλος ένας πονοκέφαλος για τους γονείς. Πώς να πείσουν τα παιδιά τους  ότι η πνευματική διαύγεια επιβάλλει μετά από αρκετές ώρες ύπνου το βράδυ, ένα υγιεινό πρωινό που θα ικανοποιήσει  τις ανάγκες του σώματος και του εγκεφάλου;

Η απάντηση είναι ο συνδυασμός νοστιμιάς και θρεπτικής αξίας. Η μετατροπή δηλαδή του πρωινού σε μια ελκυστική διαδικασία . Η αγορά σήμερα προσφέρει άπειρες δυνατότητες για ένα καλό και προπάντων υγιεινό πρωινό. Κρέμες ξηρών καρπών που εγγυώνται τη γευστική απόλαυση και τη θρεπτική αξία των δώρων της φύσης. Μπάρες δημητριακών πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Φυστικοβούτυρο και  ταχίνι, δύο προϊόντα  ιδιαίτερα ευεργετικά για την υγεία που δημιουργούν ευφάνταστες επιλογές.

Μια ματιά και μόνο στην ποικιλία των προϊόντων «Όλυμπος» της “Χαλβαδοποιίας Παπαγιάννη”, αρκεί για να πειστούμε ότι ο συνδυασμός χορταστικό, νόστιμο και υγιεινό πρωινό δεν είναι μια άλυτη εξίσωση στις μέρες μας. Και συνιστά από μόνη της τη λύση στην καθημερινή τριβή των γονιών με παιδιά τους.

Μετά την μεγάλη επιτυχία των  Super Spreads Όλυμπος, με βάση το ταχίνι και το φυστικοβούτυρο που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι,η εταιρία καινοτομεί με τη νέα της ιδιαίτερα δημοφιλή στα παιδιά σειρά που αποτελείται από την Κρέμα Φιστίκι, την Κρέμα Αμύγδαλο, την Κρέμα Κάσιους, την Κρέμα Φουντούκι και την Κρέμα 4 Nuts που αποτελεί μια μίξη των παραπάνω τεσσάρων ξηρών καρπών.

Οι κρέμες ξηρών καρπών Όλυμπος αποτελούνται από 100% αλεσμένους ξηρούς καρπούς και δεν περιέχουν ζάχαρη ούτε αλάτι, καθιστώντας τες έναν υγιεινό θρεπτικό πολτό και όχι μόνο για μικρούς  αλλά και για μεγάλους.

Οι κρέμες ξηρών καρπών  είναι μια νέα διατροφική τάση που απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για υγιεινή διατροφή και συνιστάται ανεπιφύλακτα από τους διατροφολόγους.

Το «Ταχίνι Όλυμπος» με τη βελούδινη υφή σε μια ποικιλία  διαφορετικών πεντανόστιμων  γεύσεων- ταχίνι φυσικό, ταχίνι με κακάο, ταχίνι ολικής άλεσης, ταχίνι με μέλι, ταχίνι με stevia, βιολογικό και βιολογικό ολικής άλεσης-θωρακίζει τον οργανισμό με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται και επιπλέον είναι λιχουδιά  πλούσια σε ενέργεια, σε  ασβέστιο και άλλα μικροθρεπτικά συστατικά τα οποία είναι απαραίτητα στη φάση της ανάπτυξης που βρίσκεται ο παιδικός οργανισμός!

Η απάντηση στο πρόβλημα του «καλού πρωινού» λοιπόν είναι: λύσεις που συνδυάζουν ταχύτητα, γλυκύτητα (τι άλλο θέλουν τα παιδιά;), νοστιμιά και διατροφική αξία. Σε ποικιλία γεύσεων που αποκλείεται να μην ικανοποιήσουν τα γούστα  και του πιο ιδιότροπου!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις