ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σεπτέμβριος γεμάτος με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής στη Λάρισα – Ποιοι έρχονται

Το καλοκαίρι μπορεί να πέρασε, όμως οι συναυλίες που ως είθισται λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο και οι εμφανίσεις γνωστών αστέρων του πενταγράμμου, συνεχίζονται ακάθεκτες και τον Σεπτέμβριο.

Προφανώς τα δύο χρόνια της πανδημίας έχουν διαδραματίσει και αυτά το ρόλο τους, οδηγώντας τους καλλιτέχνες σε πιο μακρές περιοδείες και εμφανίσεις, αφού το κοινό είναι «διψασμένο» για επιστροφή στην κανονικότητα των θεαμάτων.

Έτσι, την ερχόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στη Λάρισα θα έρθει ο Αντώνης Ρέμος μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, για να εμφανιστούν στο AEL FC ARENA.

Μία ημέρα μετά, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί στο Popeye η εκρηκτική Λένα Ζευγαρά.

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στον προαύλιο χώρο του Μύλου έρχεται ο τεράστιος Γιάνης Πάριος, σε μία συναυλία που αναμένεται να αφήσει ιστορία στην Λάρισα! (Δείτε περισσότερα εδώ)

Στις 21 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη, ένα πολύ ιδιαίτερο συγκρότημα που παντρεύει τους ήχους τους χθες με το σήμερα, οι Villagers Of Ioannina City έρχονται επίσης στον προαύλιο χώρο του Μύλου.

Τέλος, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί στο Κηποθέατρο του Αλκαζάρ, οι ποιοτικός και διαχρονικός Γιάννης Κότσιρας.

Αυτά και ίσως περισσότερα προϊόντος του Σεπτεμβρίου…

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες