ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Γιορτή Λήξης Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2022 –  Διαδρομές ανάμνησης – Η επιστροφή»

Μια όμορφη, συναρπαστική και δημιουργική διαδρομή για μικρούς και μεγάλους έφτασε στο τέλος της!  Με σημείο συνάντησης τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Λάρισας «Κων/νος Κούμας», μικροί και μεγάλοι και παιδιά όλων των ηλικιών, εθελοντές και εμψυχωτές, γιόρτασαν μαζί μας τη λήξητης Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2022.

Θέμα της φετινής εκστρατείας ήταν: «Διαδρομές ανάγνωσης… άκουσε, δες , μάθε,γέλα!», που διοργανώθηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιήθηκε από το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών, στο οποίο ανήκει και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας».

Την Τετάρτη 31/8/2022, στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης, όλοι μαζί θυμηθήκαμε τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε το καλοκαίρι στη Βιβλιοθήκη με τη προβολή της ταινίας που φτιάξαμε. Επισκεφθήκαμε την έκθεση με τα έργα που έκαναν στις δράσεις τα παιδιά. Μοιραστήκαμε τις καλοκαιρινές αναμνήσεις των αναγνωστικών μας διαδρομών στη βιβλιοθήκη, συζητώντας, γράφοντας και ζωγραφίζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.

Στη συνέχεια αποχαιρετιστήκαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι! Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά και τους γονείς που ήταν μαζί μας κατά τη διάρκεια των δράσεων και μας ακολούθησαν πιστά και με μεγάλο ενθουσιασμό σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι κι έκαναν τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Λάρισας «Κων/νος Κούμας» μέρος των όμορφων αναμνήσεων των παιδικώντους καλοκαιριών!

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές, εμψυχωτές και το προσωπικό της Βιβλιοθήκης που με το κέφι, το μεράκι, τη διάθεση για προσφορά και την αγάπη τους για τα παιδιά, ήταν μαζί μας ακούραστα κατά τη διάρκεια των δράσεων!

Ονόματα (με αλφαβητική σειρά) όλων όσων βοήθησαν, εθελοντών και εμψυχωτών:

Αγγελέτου Χαρά, Βανιώτη Δέσποινα, Βασδέκη – Γκούνη Βασιλική, Γκουντουβά Βάγια, Κολλάτου Ειρήνη, Λιναρδοπούλου Μαρία, Μακρή Ευαγγελία, Μπεθάνη Κατερίνα, Ξεσφιγγούλη Δήμητρα, Πιτσιάβα Ελένη, Τσαπραλή Κλεοπάτρα.

Σας ευχόμαστε όλους καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη και με σημείο αναφοράς και συνάντησης τη βιβλιοθήκη μας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες