ΘΕΣΣΑΛΙΑΛΑΡΙΣΑ

Παραμένει προφυλακισμένος ο Λαρισαίος 39χρονος πυροσβέστης

Παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών ο καταγόμενος από τη Λάρισα, 39χρονος αξιωματικός της Πυροσβεστικής που υπηρετούσε στη Σκιάθο και κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Χθες εκδόθηκε το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου για την υπόθεση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αίτημα για αποφυλάκιση που κατέθεσε ο συνήγορος του κατηγορούμενου και για την οποία υπήρξε αρνητική πρόταση του εισαγγελέα, απορρίφθηκε.
Μετά την εξέλιξη αυτή ο 39χρονος θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι να γίνει η δίκη του στο Εφετείο.

Το Συμβούλιο φέρεται να υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση που βασίστηκε στη λογική της κατάχρησης από πλευράς κατηγορούμενου της σχέσης εμπιστοσύνης που είχε δημιουργηθεί μεταξύ του 39χρονου και των παιδιών της συντρόφου του 10 και 12 ετών, τα οποία τον έβλεπαν σαν πατρική φιγούρα. Επίσης η εισαγγελική ανατρέπει τους ισχυρισμούς του άνδρα πως κατέγραψε φωτογραφικά με το κινητό του τηλέφωνο επίμαχα σημεία του σώματος της 10χρονης, προκειμένου να τα δείξει στη μητέρα της και σύντροφό του, καθώς εστίασε σε ευαίσθητα σημεία, όπως οπίσθιά της, αλλά και σε γυμνά μέρη, γεγονός που υποκρύπτει δόλο.

Σημειώνεται, ότι η 32χρονη μητέρα κατέθεσε παράσταση πολιτικής αγωγής από κοινού με τον πρώην σύζυγό της, ζητώντας να τιμωρηθεί ο δράστης για τις πράξεις του.

Ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής διαψεύδει ότι είχε πει στην πρώην σύντροφό του πως του αρέσουν τα νεαρά κορίτσια και ότι είχε φλερτάρει με 14χρονη. Αποδίδει τις καταγγελίες της σε εκδικητικό μένος, επειδή της ζήτησε να χωρίσουν: «Το μόνο της κίνητρο γι’ αυτήν την καταγγελία ήταν η εκδίκηση και η επιθυμία της να με καταστρέψει, όταν της δήλωσα ότι χωρίζουμε οριστικά και ότι θα ζητήσω μετάθεση από τη Σκιάθο και αυτό αποδεικνύεται από την ίδια την κατάθεσή της».

Επίσης στην αίτηση αποφυλάκισης ανέφερε ότι «η προφυλάκισή μου μού προκαλεί ανήκεστο βλάβη και στιγματίζει ανεπανόρθωτα εμένα και την οικογένειά μου, καταστρέφοντας τη ζωή μου».

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες