ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα – Χριστούγεννα στην Χώρα των Θαυμάτων!

Ο Μύλος Ματσόπουλου μεταμορφώνεται και σε περίπου τρείς μήνες θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες που προγραμματίζουν να επισκεφθούν την πόλη των Τρικάλων.

Για 11η χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala Α.Ε. διοργανώνουν το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας.

Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών θα ανοίξει τις πύλες του στις 25 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει, η ανανεωμένη θεματολογία, η αναδιαμόρφωση του πάρκου και η λειτουργία του Μύλου, θα ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Η  e-Trikala A.E., καλεί τους επαγγελματίες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο θεματικό πάρκο «Ο Μύλος των Ξωτικών 2022-23».

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.milosxotikon.gr, και να συμπληρώσουν την απαραίτητη φόρμα.

Καταληκτική ημερομηνία  εκδήλωσης ενδιαφέροντος ορίζεται η 16η Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Μύλος των Ξωτικών αλλά και ολόκληρη η πόλη είναι έτοιμοι να υποδεχτούν αλλά και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδας www.milosxotikon.gr η καλέστε στο 24310 22899 & 73888.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες