ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βολιώτης «τσακίστηκε» με το ποδήλατο και ξεσπά για την κατάσταση των δρόμων του Βόλου

Θύμα της ελλιπούς συντήρησης των δρόμων έπεσε ένας Βολιώτης, ο οποίος «τσακίστηκε» πέφτοντας με το ποδήλατό σε λακούβα που δημιουργήθηκε σε φρεάτιο της ΔΕΥΑΜΒ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο σώμα αλλά και το πρόσωπο. Η «λακούβα» που δεν είναι η μοναδική στο Βόλο, είναι χαρακτηριστικό δείγμα από παγίδα που δημιουργείται όταν ασφαλοστρώνεται ένας δρόμος, αλλά αφήνεται κενό στο σημείο ώστε να μην επικαλυφθεί το φρεάτιο. Όταν όμως πέσει μέσα σε αυτή την παγίδα ένα δίκυκλο ή ακόμη χειρότερα ένα ποδήλατο με λεπτή ρόδα όπως είναι οι κούρσες, τα αποτελέσματα μπορεί να αποβούν και μοιραία λόγω της ταχύτητας με την οποία αυτά κινούνται. Ο παθών Νίκος Πασχαλόπουλος δημοσιοποίησε φωτογραφίες από το ατύχημά του, θέλοντας να δείξει τις κακοτεχνίες της πόλης, οι οποίες παραμένουν και δυσχεραίνουν τη ζωή των πολιτών.

Ο Νίκος Πασχαλόπουλος ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περιπέτειά του και μάλιστα έδειξε σε όλους και τους τραυματισμούς από μια λακκούβα φρεατίου, που συνάντησε κατά τη διάρκεια της βόλτας του με το ποδήλατο στην Άλλη Μεριά.

«Αυτός ο ΤΑΦΟΣ βρίσκεται κατεβαίνοντας από Άλλη Μεριά προς Περιφερειακό εδώ και 4-5 χρόνια τουλάχιστον…

Κατεβαίνοντας λοιπόν με το ποδήλατο μου εν ώρα προπόνησης (είμαι αθλητής με δελτίο από το 2002 και γράφω με το ποδήλατο μου περίπου 20000χλμ τον χρόνο) έχοντας αντηλιά έπεσα μέσα, φυσικά το ποδήλατο έμεινε επιτόπου εκεί, εγώ πέρασα από πάνω και προσγειώθηκα με το κεφάλι-σαγόνι, (ευτυχώς έχω αυχένα και σβέρκο στην θέση τους) το βάθος φαίνεται άλλωστε και απέκτησα αυτά τα παράσημα, όσοι περνάτε από εκεί και με το αμάξι ακόμα είμαι σίγουρος ότι ξέρετε ακριβώς την λακκούβα γιατί την «νιώθει» ακόμα και ένα όχημα τεσσάρων τροχών!

Και ρωτάω αν κατεβαίνει ένα μηχανάκι που δεν ξέρει, ένα ποδήλατο που το οδηγεί ένας μεσήλικας ή ένα παιδί μιας και λίγο πιο δίπλα έχει πάρκο και πέσει μέσα μη έχοντας την εμπειρία που έχω τι θα γίνει;» γράφει χαρακτηριστικά ο παθών, ο οποίος τραυματίστηκε στα χέρια, τα πόδια αλλά και το πρόσωπο από την πτώση εξαιτίας της λακκούβας.

Δείτε τις φωτογραφίες του τραυματισμού του:

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες