ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑ

Έπαιξαν μπάσκετ για καλό σκοπό στον Τύρναβο

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή σημαντικού αριθμού αθλητών ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Αυγούστου το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε το Δίκτυο Νέων Λάρισας στο Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου.

Εικοσιένα συνολικά άτομα από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Λάρισας (Λάρισα, Τύρναβο, Γιάννουλη, Αμπελώνα, Μακρυχώρι κλπ), χωρισμένα σε έξι ομάδες, κλήθηκαν να διαγωνιστούν για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα από τις συμμετοχές θα αξιοποιηθούν για την αγορά τροφίμων για τα συσσίτια του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΕΛΠΙΣ» Τυρνάβου.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε ένα πολύ φιλικό κλίμα με τους νεαρούς αθλητές να διακατέχονται από ευγενή άμιλλα και διάθεση προσφοράς στον πάσχοντα συμπολίτη, ενώ ακολουθήθηκαν πιστά οι κατευθυντήριες οδηγίες που δόθηκαν από τα μέλη του Δικτύου Στέφανο Ζαμπακίκα και Δημήτρη Μπλάκο, οι οποίοι είχαν και την επιμέλεια της όλης διοργάνωσης.

Ανάμεσα στις ομάδες, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα που αποτελούνταν από τους Χρήστο Φανάρα, Θοδωρή Ιωαννίδη, Δημήτρη Σουμπενιώτη και Νίκο Σουμπενιώτη. Οι άξιοι παίκτες παρέλαβαν από τα μέλη του Δικτύου τα μετάλλια της νίκης τους και το έπαθλο, το οποίο ήταν προσφορά της Πιτσαρίας «Al Forno» στον Τύρναβο, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό έπαινο συμμετοχής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Νέων Λάρισας ευχαριστεί την διαιτητή του αγώνα κυρία Μαρία Φόρα και τους χορηγούς της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τυρνάβου για τη διάθεση του χώρου διεξαγωγής και την προσφορά νερών και χυμών για τις ομάδες, το Γυμναστικό Σωματείο Τυρνάβου «ΛΕΟΝΤΑΣ» και τον Αθλητικό Σύλλογο Τυρνάβου «ΚΡΟΝΟ» για τη βοήθειά τους στην όλη διοργάνωση, το τυπογραφείο του κυρίου Δ. Γκίμα για τη δωρεάν εκτύπωση των επαίνων συμμετοχής, την εταιρία διανομής και τυποποίησης τροφίμων των αδελφών Μπρέζα, καθώς και το Γυμναστήριο «ΑΡΜΟΝΙΑ» του κυρίου Δ. Ζώη για την ευγενική και πολύτιμη χορηγία τους.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις