ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ανοίγει… βήμα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας η Μαρία Γαλλιού – Οι επαφές και το παρασκήνιο

Αποφασισμένη να κάνει το μεγάλο βήμα στην αυτοδιοίκηση, διεκδικώντας το αξίωμα της Περιφερειάρχη Θεσσαλίας εμφανίζεται η Λαρισαία δικηγόρος και υποψήφια στις τελευταίες εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, Μαρία Γαλλιού.

Το ενδιαφέρον της κ. Γαλλιού, μετά το πρόσφατο ρεπορτάζ του onlarissa.gr που κατέγραψε πρόσωπα και καταστάσεις ενόψει των περιφερειακών εκλογών του ’23, επιβεβαιώνεται από πολλές πηγές διαφορετικών περιοχών στη Θεσσαλία, όπου ήδη έχει ξεκινήσει επαφές, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει πρόσωπα και να σταθμίσει καταστάσεις.

Η ίδια μάλιστα, δε διστάζει πλέον να μιλά ανοιχτά για τα σχέδιά της, τα οποία προ ημερών παρουσίασε σε «επιλεγμένα πρόσωπα από διάφορους πολιτικούς χώρους και κοινωνικές διαστρωματώσεις» στην Καρδίτσα και πιο πριν στη Μαγνησία.

Κατά ασφαλείς πηγές του onlarissa.gr για την Λαρισαία δικηγόρο ο κύβος έχει ριφθεί, αφού εργάζεται πάνω σε ένα προπαρασκευαστικό πλάνο κατάρτισης συνδυασμού. Στα επόμενα βήματα αναμένονται και τα δέοντα ραντεβού με τα όργανα του χώρου όπου ανήκει, αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο του Κινήματος, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αντανακλαστικά και των υπολοίπων χώρων της κεντροαριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜΕΡΑ25. Αν δηλαδή θα μπορέσει να προχωρήσει η υποψηφιότητά της έχοντας μία διακομματική στήριξη που εκ των πραγμάτων θα δώσει νέα τροπή στις πολιτικές εξελίξεις.

Δεδομένου πάντως πως η ίδια η κ. Γαλλιού πέραν της αποφασιστικότητας που δείχνει, επιθυμεί να έχει μπροστά της κι έναν εύλογο πολιτικό χρόνο για να κοινωνήσει τις ιδέες και το πρόγραμμά της, το ερχόμενο φθινόπωρο θα αποτελέσει εφαλτήριο εξελίξεων…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες