Πάμε ταμείο

Όρια bookmaker: πώς να τα αποφύγετε

Όποιος έχει στοιχηματίσει με έναν bookmaker για μεγάλο ή/και επιτυχημένο χρονικό διάστημα, έχει συναντήσει τα όρια του λογαριασμού στοιχήματος. Κατά κανόνα, ο bookmaker θέτει ένα όριο είτε στο μέγιστο ποντάρισμα είτε στο μέγιστο ποσό των κερδών που μπορούν να εισπραχθούν και να αναληφθούν. Σχεδόν όλοι οι έγκριτοι bookmakers υπόσχονται να μην αγγίξουν τους παίκτες με το συν, αλλά στην πραγματικότητα μόνο λίγοι δεν περιορίζουν τους νικητές.

Δεν είναι μόνο οι ηττημένοι που έρχονται αντιμέτωποι με τον καθορισμό ορίων, αλλά και σχεδόν όλοι όσοι έχουν ένα μακρύ σερί νικών, ακολουθούν μια υγιή οικονομική στρατηγική ή κάνουν στοιχήματα που για κάποιο λόγο μπορεί να θέσουν υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία του bookmaker. Ορισμένοι bookmakers, σκεπτόμενοι τα κέρδη τους, δεν διστάζουν να θέσουν όρια στο ύψος των επιτρεπόμενων στοιχημάτων. Αλλά όχι το Megapari.

Πώς να τις αποφύγετε; Σας το λέμε.

1. Τοποθετήστε μεγάλα ποσά.

Εάν τοποθετείτε τακτικά μεμονωμένα ποσά, να είστε προετοιμασμένοι ότι ο bookmaker θα κλείσει το λογαριασμό σας. Οι συντονιστές της BC πιστεύουν ότι η τοποθέτηση ακριβώς 1.000 στοιχημάτων δεν είναι πρόβλημα, αλλά 978,56 δεν είναι πρόβλημα. Βεβαιωθείτε ότι ποντάρετε συνήθως στρογγυλά ποσά, ώστε ο λογαριασμός σας να μην καταλήξει στη λίστα των ύποπτων.

2. Μην ποντάρετε πάρα πολύ

Προσπαθήστε να μην ποντάρετε πάνω από το 20-30% του μέσου μισθού στην περιοχή σας για ένα μόνο γεγονός. Οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν μεγάλη προσοχή στους μεγάλους παίκτες και νικητές. Αν θέλετε να κάνετε ένα μεγάλο στοίχημα, είναι προτιμότερο να το χωρίσετε σε διάφορα μέρη και να ποντάρετε σε διαφορετικούς bookmakers. Αυτό θα αποτρέψει την επισήμανση του λογαριασμού σας ως λογαριασμού που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

3. Μην κάνετε μόνο μεμονωμένα στοιχήματα

Η ιδέα στην BC είναι ότι οι ερασιτέχνες παίκτες στοιχημάτων κάνουν ανοιχτά στοιχήματα που είναι κερδοφόρα για τον bookmaker, αλλά μειονεκτικά (καθαρά μαθηματικά) για τον πελάτη του. Τοποθετώντας μόνο ένα είδος στοιχήματος, κινδυνεύετε να τραβήξετε περιττή προσοχή ως πιθανός επαγγελματίας. Επιλέγοντας περιοδικά τουλάχιστον μικρές δηλώσεις, θα μπερδέψετε τον BK και θα αποτρέψετε τον συντονιστή του από το να καθορίσει το μοτίβο της στρατηγικής σας.

4. Μην επιλέγετε πάντα τις υψηλότερες αποδόσεις

Πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν από τον ένα bookmaker στον άλλο και στοιχηματίζουν πάντα σε ένα γεγονός με τις υψηλότερες αποδόσεις. Αυτή είναι μια σωστή προσέγγιση, αλλά μερικές φορές αξίζει να την εγκαταλείψετε για να χρησιμοποιήσετε τη δεύτερη ή ακόμη και την τρίτη υψηλότερη απόδοση. Η BC γνωρίζει τις υπηρεσίες για την εύρεση των υψηλότερων αποδόσεων και θα είναι προσεκτική μόνο αν ποντάρετε σε περιόδους που ο bookmaker είναι λιγότερο κερδοφόρος.

5. Μην ξεκινάτε με μεγάλα στοιχήματα.

Όταν ανοίγετε έναν νέο λογαριασμό στοιχήματος σε έναν bookmaker, δεν πρέπει να τοποθετείτε πολλά στοιχήματα ταυτόχρονα. Ακόμα και αν έχετε πολλά χρήματα, ξεκινήστε με μερικά μικρά στοιχήματα πριν αυξήσετε το μέγεθος του στοιχήματος. Διαφορετικά, ο bookmaker θα αναλάβει τον έλεγχο του λογαριασμού σας και θα τον κλείσει όταν δει ένα πολλά υποσχόμενο άνοιγμα. Εκτός βέβαια αν παίζετε από την τσέπη σας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις