ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με Μελίνα Ασλανίδου και προσδοκίες για έσοδα μισού εκ. ευρώ επιστρέφει το παζάρι της Λάρισας

Υψηλά βάζει τον πήχη η δημοτική αρχή Λάρισας σε ότι αφορά το παζάρι που επιστρέφει φέτος μετά από δύο χρόνια απραξίας λόγω πανδημίας, από τις 23 έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Παρά την υποτονικότητα που έχουν δείξει σε ότι αφορά τη συμμετοχή των επαγγελματιών στις μέχρι στιγμής εμποροπανήγυρεις της Θεσσαλίας, στην Ίωνος Δραγούμη εμφανίζονται αισιόδοξοι πως ο στόχος των 800 πάγκων είναι απολύτως εφικτός καθώς η Λάρισα έχει ένα από τα μεγαλύτερα – αν όχι το μεγαλύτερο – παζάρι της Λάρισας, το οποίο προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

«Οι διαδικασίες έχουν από καιρό ξεκινήσει και βρίσκονται στην τελική ευθεία. Οι υπηρεσίες μας δουλεύουν πυρετωδώς και εκτιμούμε ότι θα δοθούν όλες οι παράγκες. Το παζάρι επιστρέφει μετά από δύο χρόνια μη διεξαγωγής και αυτό αποτελεί ένα επιπρόσθετο κίνητρο για εμάς, να γίνει φέτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να στεφθεί με επιτυχία» σημείωσε στο onlarissa.gr ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Θάνος Αδαμόπουλος.

Μιλώντας για οικονομικά, τα καθαρά έσοδα που προσδοκώνται φέτος αγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τον Δήμο Λαρισαίων σε μία περίοδο ιδιαίτερης οικονομικής δυσπραγίας, αλλά και ραγδαίας αύξησης των εξόδων λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Σε ότι αφορά την καθιερωμένη συναυλία, όπως έχει γράψει το onlarissa.gr, φέτος την επμοροπανήγυρη θα ανοίξει η Μελίνα Ασλανίδου, το βράδυ της Παρασκευής, 23 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες