ΑΕΛ

Νέα φιλική νίκη για την ΑΕΛ – Κέρδισε την Παναχαϊκή με 1-0

Νέα φιλική νίκη στο δεύτερο παιχνίδι προετοιμασίας της πέτυχε η ΑΕΛ καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 επί της Παναχαϊκής, στον αγώνα που έγινε στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. Το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε με δυνατό σουτ ο Γλυνός στο 15ο λεπτό.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» Παναγιώτης Γκουτσίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Η ΑΕΛ στο μεγαλύτερο διαστήματα του παιχνιδιού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και εκτός από το γκολ,, έχασε κάποιες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, ενώ η Παναχαϊκή ήταν πιο απειλητική στο δεύτερο μέρος.

Στο 16′ μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο ομάδων, απειλήθηκε γενική σύρραξη, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ηρέμησαν τα πνεύματα και συνεχίστηκε το παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο βοηθός προπονητή της ΑΕΛ Δημήτρης Βεργώνης σημείωσε τα εξής: “Ήταν ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Παναχαϊκή, η οποία θα συμμετάσχει στο νότιο όμιλο της Super League 2. Ήμασταν σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, αυτό νομίζω φάνηκε και στα δύο ημίχρονα. Στόχος μας είναι να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, το λυπηρό είναι ότι είχαμε σήμερα δύο τραυματισμούς παιχτών, του Πλέγα και του Ραμίρεζ, ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό και συνεχίζουμε την προετοιμασίας μας”.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο, Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου, Πλέγας (27′ λ.τρ. Ραμίρεζ), Νίνο, Γλυνός, Κούστα.

Β’ ημίχρονο: Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (80′ Ζησούλης), Ηλιάδης, Γωγουβίτης, Γαρουφαλιάς, Μιλτιάδης (80′ Κούκος), Ραμίρεζ (74′ λ.τρ. Νινίκας), Πεντρόζο, Τσουμάνης (69′ Μαυριάς), Όγκμποε.

Παναχαϊκή (Σούλης Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης (46′ Κολοβούρης), Τοπάλ (46′ Κωνσταντακόπουλος), Σμίλτος (46′ Στεργίδης), Τσακμάκης, Λιποράσε, Τσιάρας (54′ Στασινόπουλός), Μπουρλάκης (46′ Χαντί), Λινάρδος (46′ Σίλβα), Ν. Καρακλάιτς (46′ Κέρι), Τριμμάτης (58′ Π. Καρακλάιτς), Αλεξόπουλος (75′ Ζυγκερίδης).

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες