ΑΕΛ

Δυνατότερο φιλικό για την ΑΕΛ σήμερα στο Καρπενήσι – Αντιμετωπίζει το απόγευμα την Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή είναι ο δεύτερος αντίπαλος της ΑΕΛ μετά τον Αιολικό, στα φιλικά προετοιμασίας που δίνει στο Καρπενήσι, όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Πρόκειται προφανώς για έναν ισχυρότερο αντίπαλο, αφού η Παναχαϊκή αγωνίζεται στο νότιο όμιλο της Super League 2 και μία ευκαιρία για το συγκρότημα του Παναγιώτη Γκουτσίδη να ανεβάσει στροφές.

Με τον Σούλη Παπαδόπουλο στο προπονητικό «τιμόνι» το συγκρότημα της Πελοποννήσου κατέκτησε την άνοδο στη Super League 2 από τη Γ΄ Εθνική και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ευρυτανική πρωτεύουσα θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια εν όψει της νέας απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου. Ήδη έχει αντιμετωπίσει πριν την ΑΕΛ τον Ατρόμητο, από τον οποίο και ηττήθηκε με 2-1.

Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί για τη Λάρισα και ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός Πεντρόζο, η μεταγραφή του οποίου θεωρείται “τελειωμένη”.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, ενώ όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, θα ακολουθήσουν ακόμη δύο στο Καρπενήσι, δύο στο Αλκαζάρ και ένα φιλικό στο Βόλο, ανάλογα βέβαια με το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το επικαιροποιημένο πρόγραμμα των φιλικών:

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:

18/8 με Παναχαϊκή

21/8 με Προοδευτική

25/8 με Μύκονο

ΑΛΚΑΖΑΡ:

03/9 με Κηφισιά

11/9 με Αναγέννηση Καρδίτσας

ΒΟΛΟΣ:

17/9 με Νίκη Βόλου

Οι φιλικοί αγώνες που έχουν προγραμματιστεί μετά τις 3/9, δεδομένου πως υπάρχουν επαφές με ομάδες και για διεξαγωγή φιλικού 24 ή 25/9, τελούν υπό την αίρεση της πιθανής έναρξης του πρωταθλήματος κι ενώ αναμένονται έκτακτο Δ.Σ. της SL2 και η κλήρωση που είναι προγραμματισμένη για 31/8.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες