ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τι λέει το Υπουργείο Ναυτιλίας για τον 47χρονο που πέθανε στην Σωτηρίτσα – Έκανε ψαροντούφεκο όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία 

Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό του 47χρονου που χθες το απόγευμα του Σαββάτου ενώ έκανε ψαροντούφεκο στη θάλασσα της Σωτηρίτσας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και ενώ κατάφερε να βγει στην ακτή και να ζητήσει βοήθεια, έπειτα μεταφέρθηκε στο Ιατρείο της Σωτηρίτσας, αλλά κατά ιατρικές πηγές υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Οι γιατροί έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες και ο 47χρονος επανήλθε και διασωληνώθηκε. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε για το θλιβερό γεγονός την εξής ανακοίνωση:

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία «ΚΑΤΩ ΣΩΤΗΡΙΤΣΑΣ» Δήμου Αγιάς Ν. Λάρισας, 47χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Κάτω Σωτηρίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ».

Προανάκριση διενεργείται από το Ἀ Λιμενικό Τμήμα Αγιόκαμπου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες