ΛΑΡΙΣΑ

Επανήλθε το ρεύμα στην κλινική της Λάρισας με τους 74 ασθενείς

Μπορεί θεσμική να μην ήταν, λύση όμως δόθηκε τελικά χθες στο πρόβλημα που προκλήθηκε με τη διακοπή ρεύματος σε κλινική της Λάρισας. Η κλινική επανασυνδέθηκε με το ηλεκτρικό ρεύμα μετά από ατελείωτες ώρες αγωνίας για την ασφάλεια των 74 ασθενών, αλλά και συνεχών διαβουλεύσεων του διευθυντή της με αρχές και τον πάροχο του ηλεκτρικού ρεύματος, υπερβαίνοντας ακόμα και τα όρια της λογικής!

Με αφορμή την περιπέτεια της κλινικής ο Λαρισαίος πρώην υφυπουργός Βασίλης Κόκκαλης με δημόσια παρέμβασή του ζήτησε την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Υγείας, ώστε να επέλθει νομοθετική πρωτοβουλία για τη μελλοντική αποφυγή τέτοιων «επονείδιστων» καταστάσεων.

Νωρίς χθες το απόγευμα η μικτή παθολογική κλινική στο κέντρο της Λάρισας μετά τη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος με προχθεσινή απόφαση του παρόχου επανασυνδέθηκε με το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος, αφού προηγουμένως σε ένδειξη καλής θέλησης εξόφλησε και το υπόλοιπο ποσό της οφειλής, που είχε ρυθμίσει, και υπέγραφε νέα σύμβαση με τον ίδιο πάροχο.

Με τον κλινικάρχη να συνεχίζει να θεωρεί ακατανόητο και πέραν κάθε λογικής την αδυναμία των αρχών να δώσουν λύση στο πρόβλημα προκειμένου να μην απειληθεί η νοσηλεία 74 ασθενών, η οποία δεν απειλήθηκε τελικά στη διάρκεια της 24ωρης διακοπής καθώς η γεννήτρια λειτούργησε ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της κλινικής.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες