ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διασυλλογικός αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ) μέσα στη Λάρισα

Διασυλλογικός αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ) θα διεξαχθεί, την Κυριακή (28-08-2022), στο Άλσος του Μεζούρλου Λάρισας».

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων κατά τον χρόνο τέλεσης του διασυλλογικού αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας ΜΤΒ), που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28-08-2022) και ώρα 09:00 στο Άλσος του Μεζούρλου Λάρισας, εγκρίνει την τέλεση του διασυλλογικού αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ) στις κατηγορίες Μάστερς Α/Γ, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Μίνι και Sportive, την Κυριακή (28-08-2022) και ώρα 09:00′ στο Άλσος του Μεζούρλου Λάρισας, σε δασικούς δρόμους και μονοπάτια.

  1. Σε περίπτωση που απαιτηθούν κυκλοφορικές ρυθμίσεις, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τους διοργανωτές.
  2. Οι διοργανωτές, υποχρεούνται καθ’ όλη τη διάρκεια τέλεσης εν λόγω αγώνα να τοποθετούν και να συντηρούν την οδική σήμανση, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, αντανακλαστικά, προειδοποποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και γενικά να λαμβάνουν κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη τους η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή τέλεσης του εν λόγω αγώνα.
  3. Οι παραβάτες της παρούσας, θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  4. Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, στο οποίο κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται για την ανακοίνωση στον ενδιαφερόμενο σύλλογο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από τον Κ.Ο.Κ. και τις λοιπές κατά περίπτωση συναφείς διατάξεις, τη δημοσίευση της παρούσας σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 και την υποβολή στην Υπηρεσία μας της σχετικής έκθεσης, την επίδοσή της στις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και Φορείς με αποδεικτικό επίδοσης, το οποίο θα τηρείται στο αρχείο της Υπηρεσίας σας, καθώς στη λήψη μέτρων αρμοδιότητά του.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες