ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Την «αγκάλιασαν» για να της κλέψουν την αλυσίδα από τον λαιμό

Τη μορφή μάστιγας έχουν αρχίσει να λαμβάνουν οι κλοπές κάθε είδους και με κάθε τρόπο από επιτήδειους. Οι δράστες έχουν μετατρέψει την υπόθεση «κλοπή» σε επιστήμη και με κάθε ευκαιρία προσπαθούν να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά και κοσμήματα υψηλής αξίας από ανυποψίαστους πολίτες ή κάποιες φορές έχουν ως στόχο να τους ξεγελάσουν, καθώς υποδύονται διάφορους ρόλους με πρόφαση την εξυπηρέτησή τους.

Το τελευταίο περιστατικό απόπειρας κλοπής σημειώθηκε χθες το πρωί σε δρόμο του Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, ηλικιωμένη κυρία που κατευθυνόταν από την οδό Ιωλκού προς την οδό Αντωνοπούλου, επέλεξε το πεζοδρόμιο, καθ’ ότι οι δρόμοι είχαν κίνηση και προτίμησε να τους αποφύγει. Φτάνοντας στη γωνία του δρόμου, αντίκρυσε δύο νεαρές κοπέλες, καλοντυμένες, να έρχονται προς τα πάνω της με τρόπο φιλικό. Η μία από τις δύο νεαρές έτρεξε πάνω της, την αγκάλιασε αποκαλώντας την «θεία», λέγοντας της παράλληλα πως δε γίνεται να μην την θυμάται.

Βάζοντας τα χέρια της γύρω από τον λαιμό της γυναίκας, κατάφερε να λύσει την αλυσίδα, χωρίς όμως να την πάρει στα χέρια της, αφού το θύμα κατάφερε να την κρατήσει. Όπως καταγγέλλεται, όταν η δεύτερη κοπέλα αντιλήφθηκε ότι η συνεργός της δεν κατάφερε να την αποσπάσει, κινήθηκε και αυτή προς την ηλικιωμένη καταφέρνοντας να ρίξει τον σταυρό και το φλουρί που είχε πάνω της η αλυσίδα, με την κυρία να τις απωθεί, βάζοντας παράλληλα τις φωνές και τις κοπέλες να τρέχουν μακριά φοβούμενες μην «μπλέξουν».

Όπως λέει και η ίδια αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr, «Ήρθαν δύο άντρες να με βοηθήσουν αλλά οι άγνωστες κοπέλες είχαν φύγει. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και στην αδερφή μου μέσα σε ασανσέρ».

Τα κρούσματα κλοπών έχουν αυξηθεί και οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες