ΑΕΛ

Αναλαμβάνει την Κ-19 της ΑΕΛ ο Θοδωρής Ελευθεριάδης – Οικογενειακό δίτερμα χθες για την πρώτη ομάδα

Την ομάδα Κ-19 της ΑΕΛ αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής, καταξιωμένος στο χώρο του καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής, Θοδωρής Ελευθεριάδης. Ο ίδιος επίβλεψε τις δοκιμές ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του νομού, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη, στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας.

Η επίσημη ανακοίνωση από τους «βυσσινί» αναμένεται να γίνει αύριο ή την Τρίτη, ενώ πιθανότατα να μάθουμε και ποιος προπονητής αναλαμβάνει την ομάδα της Κ-17. θα δοθεί λοιπόν ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής, καθώς υπάρχουν πολλά παιδιά που με υπομονή και πολλή δουλειά, μπορεί να προωθηθούν στην επαγγελματική ομάδα όταν φτάσουν στα επίπεδα που πρέπει και θα αξιολογηθούν ανάλογα. Άλλωστε η νέα διοίκηση θέλει να αναδειχθούν λαρισινά ταλέντα και να γίνει τα επόμενα χρόνια μια ομάδα που θα στηρίζεται σε παίκτες του θεσσαλικού Κάμπου, που δεν παύει να είναι μια αστείρευτη πηγή ταλέντων και είναι κρίμα να μην μένουν στη Λάρισα και να συνεχίζουν την καριέρα τους σε άλλα επαγγελματικά σωματεία.

Όσον αφορά τώρα στην πρώτη ομάδα, χθες πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και οι ποδοσφαιριστές έδειξαν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο, καθώς δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Προσπαθούν δε για το καλύτερο, γνωρίζοντας πως τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Super League 2 πρέπει να παίξει η ΑΕΛ πρωταγωνιστικό ρόλο και να ανεβάσουν την ομάδα στην Super League 1, ικανοποιώντας τους χιλιάδες φιλάθλους της, που τη νέα σεζόν θα είναι ο δωδέκατος παίκτης της, κυρίως στις αναμετρήσεις στο στάδιο Αλκαζάρ.

Σήμερα δόθηκε ρεπό από τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη στους ποδοσφαιριστές για να ξεκουραστούν και από αύριο θα επιστρέφουν κανονικά στους ρυθμούς της προετοιμασίας, έτσι ώστε μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωθούν στους τομείς που εντοπίστηκε πως υπάρχουν αδυναμίες και χρειάζεται βελτίωση.

Βέβαια, στο κυρία» στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι από τις 12 έως τις 26 Αυγούστου και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια τα οποία είναι προγραμματισμένα να δοθούν, θα έχουμε όλοι μας μια πρώτη εικόνα των δυνατοτήτων της ΑΕΛ, αλλά δεν πρέπει να βιαζόμαστε για συμπεράσματα, που ενδεχομένως να είναι και λανθασμένα…

Πηγή: eleftheria.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες